Heb jij nog cadeautips nodig?

Oh help?! Het is weer december en dat betekent een maand vol cadeautjes! Maar het kopen van de cadeautjes is soms nog best wel lastig, want hoe zoek je nu het juiste cadeautje voor iedereen? Wij geven je graag een aantal cadeautips zodat je goed voor de dag komt & nooit met lege handen staat.

Tip 1 – De heerlijke geuren van Janzen

Onze eerste cadeautip is de heerlijke geuren van Janzen. Want wat is er nu lekkerder dan na een drukke dag thuis te komen in een oase van rust? En helemaal in combinatie met de geuren en kleuren waar jij van houdt. Met de producten van Janzen creëer je in je omgeving een eigen gevoel van geluk. De geuren van Janzen zijn ontstaan uit een voorliefde voor de rijkdom die meestal wordt ervaren tijdens het maken van een reis. Tijdens het maken van een reis sta je sneller stil bij de kleinere dingen in het leven, bij de geuren van het ongewone en de kleuren van het onbekende.

Shop hier een heerlijke Janzen giftset >

JANZEN-PRODUCT-001 Janzen geurstokjes - Boer Staphorst

Tip 2 – Mooi Door Mij

Een bijzonder merk met een nog veel mooiere gedachte. Een concept waar je echt even bij stil moet staan, het merk Mooi Door Mij! Want de makers van de producten van Mooi Door Mij hebben allemaal een (verstandelijke) beperking.  En wat zijn het mooie producten! Je ziet dat de producten, zoals kaarsen, zeepjes en gebakbordjes door mensenhanden worden gemaakt. Dus zeker een mooi gebaar om aan iemand te geven waarbij het vooral heel erg mooi is dat je dit merk steunt.

Lees meer over Mooi Door Mij >

Mooi Door Mij - Boer Staphorst Mooi Door Mij - Boer Staphorst

Tip 3 – Prikkel een extra zintuig

Een geur is heel bepalend voor een relaxed sfeertje in huis, hiermee prikkel je een extra zintuig. Neem bijvoorbeeld de heerlijke geurkaarsen en -stokjes van HKliving. Deze zijn in diverse geuren verkrijgbaar: Woody Amber, Asian Lemongrass, Spicy Cinnamon of Fresh Cotton. Dat wordt genieten en jouw interieur wordt ondergedompeld in een oase van rust. En het is absoluut ook een leuk cadeautje om te krijgen, want uiteindelijk wil iedereen een lekker geurend interieur.

Cadeautips - HKdronten10892kopie╠êren_optimized Cadeautips - HKdronten10879kopie╠êren_optimized

Tip 4 – De leukste accessoires voor in huis

Ben je opzoek naar een leuk cadeautje? Zoek dan eens in de collectie van vtwonen! In deze collectie vind je zoveel leuks om weg te geven. Van woonaccessoires tot plaids en van mokken tot gouden spiegels. Want het grootste en meest veelzijdige woonmerk van Nederland is toch wel vtwonen. De collectie bestaat altijd uit items volgens de laatste trends en musthaves. Daarnaast doe je veel mensen altijd een plezier met zulke cadeautjes. In de decembermaanden is het altijd leuk om een mok, plaid of kussen te krijgen voor de koudere winterdagen.

Ontdek meer over vtwonen >

vtwonen collectie Najaar 2019 vtwonen collectie Najaar 2019

Tip 5 – Een cadeaubon van Boer

Maar het kan natuurlijk ook dat je het lastig vindt om een cadeautje voor iemand te vinden. Dan hebben wij wel een ideetje! Koop een leuke cadeaubon van Boer Staphorst. Met een cadeaubon van Boer Staphorst maak je altijd een goede keus en kan degene zijn eigen cadeautje uitzoeken. Een cadeaubon is al verkrijgbaar vanaf 5 euro, dus de mogelijkheden zijn groot met dit cadeautje.

Hopelijk hebben we je een beetje kunnen helpen met cadeautips! Want van cadeautjes geven worden we blij. Heb jij nog een leuk idee? Laat deze dan achter in een reactie onder deze blog. Voor nu willen we jullie alvast fijne feestdagen wensen!

Cadeautips

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *