Sterk & Stylish: COREtec vloeren

Vaak wordt bij het uitkiezen van een vloer een overweging gemaakt tussen uiterlijk en kwaliteit. Ga je voor een COREtec vloer? Dan hoef je niet te kiezen, want je gaat voor allebei! Laat je verrassen door de verschillende mogelijkheden die dit merk biedt!

Waarom een COREtec vloer?

  • De bovenste laag van de vloer is een beschermlaag, die ervoor zorgt dat de vloer niet krast, niet slijt en vlekbestendig is. Hierdoor kunt u zo lang mogelijk genieten van uw vloer.
  •  De vloer is 100% watervast. Hierdoor is de vloer geschikt voor in elke ruimte, dus zelfs voor in de badkamer. In aanraking met vocht zal de vloer niet krimpen of zwellen.
  • De onderste laag van de vloer bestaat uit kurk. Deze laag reduceert geluid en zorgt ook voor een akoestische demping. Hierdoor is de vloer ook gecertificeerd voor het gebruik in appartementen.
  • De vloer is eenvoudig te leggen door het kliksysteem.
  • De onderste laag van de vloer, bestaand uit kurk, heeft een absorberende werking, hierdoor is er geen ondervloer nodig en kan de vloer direct geplaatst worden op de bestaande vloer.
  • De vloer is gemakkelijk te onderhouden en te reinigen.
  • De vloer is geschikt voor vloerverwarming.

Kijk hier voor meer informatie over COREtec vloeren >

COREtec voor iedere woonstijl

Door de vele dessins en kleuren heeft COREtec voor ieder wat wils! Van industrieel tot landelijk: COREtec vloeren passen binnen iedere interieurstijl. Hieronder zie je hoe de verschillende dessins en kleuren tot uiting komen in verschillende ruimtes. Laat je inspireren!

Dessin 1 – Visgraat

Dit dessin heb je hoogstwaarschijnlijk al wel vaak voorbij zien komen, want dit dessin is helemaal hip en happening: het visgraat dessin. Door te kiezen voor een visgraat dessin, ontstaat er een subtiel speels effect. Dit zorgt ervoor dat een ruimte gezellig en sfeervol oogt. De visgraat vloer past vrijwel in elke interieurstijl, namelijk van industrieel tot landelijk en van klassiek tot bohémien. Hieronder is het visgraat dessin te zien in een landelijke interieurstijl. Zoals je hieronder kunt zien geeft het een erg knus effect!

COREtec vloer

Dessin 2 – Betonlook

Een vloer met betonlook geeft een stoer industriële effect en tegelijkertijd een luxe uitstraling. Een vloer met dit dessin wordt steeds populairder en zien we daarom steeds vaker voorbij komen. Aangezien de vloer 100% watervast is, is de vloer geschikt om in vochtige ruimtes te plaatsen, zoals in de badkamer. Hieronder is te zien hoe een betonlook vloer eruit ziet in een badkamer.

COREtec vloer

Dessin 3 – Houtlook

Het dessin waar het meest voor gekozen wordt, is de vloer met houtlook. De houtlook vloer geeft een warme en knusse uitstraling. Deze vloer kan als de perfecte basis dienen voor ieder interieur, omdat een houtlook vloer past binnen elke interieurstijl. Een houtlook vloer is tijdloos en blijft daarom altijd mooi. Een echte investering dus!

COREtec vloer

Dessin 4 – Speelse houtlook

Wanneer je voor de houtlook wilt gaan, maar het iets spannender wil maken, kun je ook kiezen voor een wat speelsere houtlook. Bij de speelsere houtlook is elke plank verschillend, waardoor een knus en bijzonder effect ontstaat. Hieronder is een voorbeeld te zien van een speelse houtlook vloer en er is te zien dat elke aangrenzende plank een verschillende kleur heeft. Dit dessin past ook binnen verschillende interieurstijlen, zoals industrieel en landelijk.

COREtec vloer

Nieuwsgierig geworden naar de vloeren van COREtec? Kom langs in onze winkel om de vele andere kleuren en dessins van COREtec te bekijken! Onze vloerspecialisten helpen je graag verder.

Bekijk hier onze openingstijden>

COREtec vloeren

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *