28 september – Dag voor de Vakman

Let op: in onze nieuwsbrief staat vermeld dat de Dag voor de Vakman op zaterdag 22 september is. Dit is echter niet het geval, deze dag is vrijdag 28 september. Onze excuses voor de verwarring!

Op vrijdag 28 september organiseert BPG Boer Staphorst: de Dag voor de Vakman. Deze dag wordt speciaal georganiseerd voor zzp’ers in de bouw. Op deze dag is er van alles te beleven bij BPG Boer Staphorst. Dus kom gezellig langs!

We nodigen je graag uit voor deze dag! Vanaf 16.00 uur ben je van harte welkom en het duurt tot ongeveer 22.00 uur. Op locatie staat verschillende leveranciers met acties en demo’s zoals Keylite, Stanley/DeWalt en Boels Rental. Maar je kunt ook komen karten, je skills verbeteren in een racesimulator of heerlijk genieten van een hapje van de BBQ.

Aanmelden verplicht

Let op: in verband met de toegang en catering is het verplicht om je aan te melden. Ben je niet aangemeld, dan krijg je helaas ook geen toegang. Meld je snel aan via onderstaande link:

Meld je aan >

Wanneer: vrijdag 28 september
Tijdstip: 16.00 tot 22.00 uur
Locatie: BPG Boer Staphorst

Dag voor de Vakman - Boer Staphorst

2 reacties

 1. Jan Troost - Kan ik mij aanmelden voor 28 september

  • Danique Pierik - Goedemorgen Jan,

   Bedankt voor uw reactie! U kunt u aanmelden voor 28 september via de volgende link: https://www.bpgboerstaphorst.nl/dag-voor-de-vakman/. Deze link kunt u ook vinden in het artikel. U moet uw gegevens invullen en uw aanvraag versturen. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

 • *
  • *