Dakramen

Wakker worden met de ochtendzon of een prachtig uitzicht? Een dakvenster of daglichtsysteem geeft extra dimensie aan uw ruimte onder het schuine dak. Voordat u geniet heeft u al vele keuzes moeten maken, met name over de grootte, functies en het merk.

Ervaar zelf onze dakramen
Het is belangrijk dat u de juiste keuze maakt daarom is het bij Boer Staphorst mogelijk om dakramen te testen in het VELUX huis. U ervaart hier zelf welk dakraam aan uw wensen voldoet. Voor vragen en advies staan ook onze vakmensen voor u klaar. Zo maakt u gegarandeerd de juiste keus.

Meer over ons VELUX huis >

tuimeldakraam

Verkrijgbare merken
Boer Staphorst heeft de merken Velux, Keylite en Fakro in zijn assortiment. Bekijk de onderstaande fotogallerij voor een impressie. Ook voor dakraam rolgordijnen bent u bij ons aan het juiste adres, deze zijn verkrijgbaar op onze afdeling woninginrichting.

Meer over onze rolgordijnen >

Wilt u meer informatie over onze dakramen? Laat op het onderstaande formulier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - bouwmaterialen

Heeft u een vraag over onze bouwmaterialen of wilt u contact opnemen voor een bestelling ? Laat via het onderstaande formulier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.