Demodag Alabastine 26 november

Uniek beton of zand effect? Dat kun je makkelijk zelf met Alabastine! Kom op zaterdag 26 november naar de productdemonstratie van het MuurDécor betoneffect of zandeffect van Alabastine bij Boer Staphorst. 

alabastine

Alabastine
Of je nu een professionele klusser bent of zelf af en toe aan de slag gaat: met de voorbehandeling van Alabastine slaagt iedereen. Alabastine heeft een compleet assortiment en helpt je om je hout, steen, metaal, tegels en voegen voor te behandelen om zo een mooi eindresultaat te creëren!

En het mooie is: op deze demodag ontvang je 15% korting op alle Alabastine producten! 

Alabastine MuurDécor
Met Alabastine MuurDécor is je klus tegenwoordig in één keer geklaard. Het creëert een prachtige betonlook of zandeffect, en verwijderd tegelijkertijd de oneffenheden en beschadigingen op de muur door het egaliserend vermogen. MuurDécor is verkrijgbaar in zes prachtige zand- en betonkleuren. Aan jou de keuze!

Meer over Alabastine Muurdécor >

betonlook

Ervaar het zelf
Tijdens de live demonstratie op zaterdag 26 november laat Alabastine o.a. zien hoe je MuurDécor kunt toepassen. Zo weet je precies hoe je deze unieke look kunt creëren bij jou thuis!

zandkleuren

Toepassing Alabastine MuurDécor
MuurDécor is toepasbaar op steen, pleister- en stuckwerk, cement, gipsplaten en nog veel meer. MuurDécor is geschikt voor binnen. Niet geschikt voor buiten en vochtige ruimtes.

Kom langs op zaterdag 26 november en ervaar het zelf! Daarnaast kunt u profiteren van hoge kortingen op alle Alabastine producten! 

uitgelichte afbeelding

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *