Design award voor VELUX koepel

De VELUX lichtkoepel is bekroond met de iF DESIGN AWARD 2018 in de categorie Building Technology. Dit product overtuigde de 63-koppige jury met zijn aantrekkelijke, functionele en technologisch ontwerp. Waarom we dit nieuws delen? Omdat de lichtkoepel van VELUX ook bij ons verkrijgbaar is! 

De  VELUX koepel gebogen glas is de eerste ter wereld met gebogen edge-to-edge glas. Door deze bolling van het glas stroomt water eenvoudig weg, waardoor de koepel geschikt is voor volledig platte (0-graden) daken. Het stijlvolle ontwerp is daarnaast perfect voor installatie in zichtbare delen van woon- en kantoorgebouwen en ideaal voor architecten, aannemers en huiseigenaren die hoge eisen stellen aan esthetiek en design.

Meer over VELUX >

Hoge kwaliteit en innovatief design
De koepel gebogen glas heeft door de hybride opbouw een veel hogere energie-efficiëntie en regengeluidreductie dan vergelijkbare producten en komt in aanmerking voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. De ventilerende INTEGRA® koepel gebogen glas zorgt in combinatie met verschillende bijpassende raamdecoratie- en zonweringsproducten tevens voor een gezond binnenklimaat onder het platte dak.

Over de iF DESIGN AWARD
Al 65 jaar is de iF DESIGN AWARD een wereldwijd erkend handelsmerk voor uitmuntende ontwerpen. Met 6.402 inzendingen uit 54 landen heeft de iF DESIGN AWARD in dit jubileumjaar een recordaantal inzendingen ontvangen. Nooit eerder zijn zoveel producten en ontwerpen in de competitie opgenomen.

Nieuwsgierig geworden naar de gebogen lichtkoepel van VELUX? Neem dan een kijkje bij ons in de winkel in het speciale VELUX-huis. 

Meer over het VELUX-huis >

Bekijk hier de openingstijden >

Buitenaanzicht VELUX koepel - Boer Staphorst

2 reacties

 1. van otten - offerte VELUX lichtkoepel gebogen glas kompleet
  1/100×150
  2/90×120
  1/60×60 elektrisch open

  • Danique Pierik - Goedemorgen,

   Bedankt voor uw reactie op de VELUX lichtkoepel.

   Ik heb uw vraag doorgestuurd naar de desbetreffende afdeling. Zij zullen via de mail zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

 • *
  • *