Intersteel deurbeslag

Intersteel is een fabrikant van design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires. Veel fabrikanten van hang- en sluitwerk vinden het slot belangrijker dan het design ervan. Intersteel laat zien dat een hoge kwaliteit van een slot geen afbreuk hoeft te doen aan het uiterlijk ervan. De fabrikant weet zich te onderscheiden van concurrenten door deurkrukken en alle bijbehorende producten in een mooi design uit te brengen. Laat je inspireren door het mooie deurbeslag dit merk biedt!

Stijlvol deurbeslag van Intersteel

Intersteel produceert design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires. In het assortiment vindt je onder andere binnendeurbeslag, deurgrepen, raambeslag, meubelbeslag, schuifdeurbeslag, veiligheidsbeslag en accessoires. Het merk ontwerpt tijdloos, modern en stijlvol deurbeslag. Het uitgangspunt van de fabrikant is dan ook dat design deurbeslag de finishing touch moet zijn van elk interieur. Het ruime assortiment van dit merk is bij Boer Staphorst zowel online als in de winkel te verkrijgen.

Bekijk ons online assortiment van Intersteel >

Intersteel

Hoge kwaliteit

Een deurkruk is een van de meestgebruikte items in een woning. Daarom is het belangrijk dat elk deurbeslag van goede kwaliteit is. Dit betekent dat de afwerking en de bewegende delen van het deurbeslag zó sterk moeten zijn, dat er op lange termijn nauwelijks slijtage is. Om te voldoen aan deze hoge kwaliteit, voert de fabrikant intensieve kwaliteitstests uit. Intersteel is ervan overtuigd dat zij de beste kwaliteit hebben en daarom bieden zij een functionaliteitsgarantie van 10 jaar aan, aan hun klanten. Daarnaast is het deurbeslag van het merk ISO 9001 gecertificeerd en beschikken diverse onderdelen over een SKG-keurmerk voor inbraakwerendheid.

Intersteel

Ruim assortiment

Intersteel weet moderne technologie te koppelen aan luxe en modern design. De fabrikant heeft een ruim assortiment, waarin verschillende stijlen te zien zijn. Zo heeft het merk verschillende productlijnen ontworpen, zodat er voor ieder interieur een passende deurkruk is. Dit zijn productlijnen in de stijlen modern, industrieel, klassiek, landelijk, retro en vintage. Binnen deze productlijnen heeft Intersteel, naast deurkrukken, ander aanvullend deurbeslag ontworpen in dezelfde stijl als de deurkruk. Op deze manier creëert je eenheid in je interieur. In het assortiment vind je onder andere binnendeurbeslag, deurgrepen, raambeslag, meubelbeslag, schuifdeurbeslag, veiligheidsbeslag en accessoires. Het merk biedt ook de optie om je buitendeur te voorzien van SKG inbraakwerend beslag in de zelfde stijl als je binnendeurbeslag. Het deurbeslag van Intersteel is een toevoeging aan je interieurdesign en maakt je interieur dan ook af. De soorten materiaal, waarvan het deurbeslag is gemaakt, varieert van messing tot geborsteld of gepolijst RVS.

Binnendeurbeslag

Intersteel heeft een groot aanbod van binnendeurbeslag, oftewel deurkrukken, in veel verschillende kleuren en designs. Het merk heeft verschillende lijnen ontworpen, die elk een eigen stijl hebben. Wanneer je gaat voor producten uit dezelfde lijn creëer je eenheid in je interieur. Er zijn vele stijlen en de stijlen lopen erg uiteen, dus er is altijd een design dat binnen je interieur past. Binnen deze lijnen kan je eindeloos combineren en een persoonlijke touch geven aan je binnendeurbeslag.

Bestel hier binnendeurbeslag van Intersteel online >

binnendeurbeslag intersteel

Deurgrepen

Intersteel ontwerpt en produceert deurgrepen in veel verschillende stijlen, waardoor er voor elk wat wils is. Een deurgreep die perfect in je interieur past. Van minimalistisch en strak tot landelijk en rustiek. Deurgrepen worden veel gebruikt op schuifdeuren en geven een stijlvolle en uitstraling. Deurgrepen worden ook steeds vaker gebruikt op voordeuren en dit creëert een luxe effect.

Bekijk hier alle deurgrepen van Intersteel >

deurgreep intersteel

Raambeslag

Intersteel maakt raambeslag in de vorm van raamkrukken. Om eenheid te creëren in je woning en om je woning compleet te maken, kan je kiezen voor raamkrukken die passen bij je deurkrukken. De raamkrukken zijn ontworpen voor draaikiep ramen. De raamkrukken zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende materialen en designs. Zo vind je altijd een deurkruk die past bij je interieur.

Bestel hier online raambeslag van Intersteel >

raambeslag intersteel

Meubelbeslag

Geef je meubels een compleet andere uitstraling door te kiezen voor nieuw meubelbeslag, zoals meubelknoppen en meubelgrepen. Intersteel heeft een groot assortiment aan meubelbeslag in bijzondere en verschillende designs, waardoor je altijd grepen of knoppen vind die bij je meubels en stijl passen. Het meubelbeslag is van uitstekende kwaliteit en erg functioneel. Binnen het assortiment vind je meubelbeslag in vele afmetingen en kleuren. Meubelbeslag dat mooi staat in elk interieur, dus voor elk wat wils!

Bekijk hier de verschillende opties van het meubelbeslag van Intersteel >

meubelbeslag intersteel

Schuifdeurbeslag

Een interieurtrend die we steeds vaker voorbij zien komen zijn schuifdeuren. Je kan met een schuifdeur kamers van elkaar scheiden en een schuifdeur neemt minder ruimte in dan een normale deur, waardoor een schuifdeur ook heel geschikt is voor kleine ruimtes. Een schuifdeur geeft een sfeervol effect aan je interieur. Intersteel heeft een groot aanbod aan schuifdeurbeslag, namelijk schuifdeurkommen, hef- en schuifdeurbeslag voor schuifpuien en complete schuifdeursystemen. Binnen dit aanbod zijn veel verschillende kleuren en stijlen te zien, namelijk van landelijk tot industrieel.

Bestel hier online Intersteel schuifdeurbeslag  >

Intersteel

Veiligheidsbeslag

Al het veiligheidsbeslag van Intersteel is SKG gekeurd, wat betekent dat het beslag inbraakwerend is. Ook heeft het veiligheidsbeslag een keurmerk, namelijk het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Het beslag is dan ook voorzien van kerntrekbeveliging, waardoor de cilinder wordt beschermd tegen het uitboren en uittrekken van de cilinderkern. Het veiligheidsbeslag is ook nog eens heel functioneel en heeft een hoge kwaliteit. Voel je veilig in je eigen huis met het veiligheidsbeslag van Intersteel!

Bekijk het veiligheidsbeslag van Intersteel >

intersteel veiligheidsbeslag

Accessoires

Om je binnen- en buitendeur compleet te maken, heeft Intersteel ook accessoires, in dezelfde stijl als de rest van je deurbeslag. Door te kiezen voor bijpassende accessoires creëer je eenheid in je interieur. In het assortiment zijn verschillende accessoires te vinden, namelijk deurstoppers, pictogrammen, leuningdragers en kantschuiven te vinden. Ook heeft het merk accessoires voor buiten ontworpen, namelijk deurbellen, brievenbussen, huisletters en digitale deurcamera’s. Deze accessoires zijn verkrijgbaar in veel verschillende designs.

Shop hier accessoires van Intersteel >

accessoires intersteel

Daarnaast produceert Intersteel accessoires voor je garderobe. Denk hierbij aan kapstokken en kapstokhaken. Deze accessoires zijn uitgevoerd in verschillende designs en stijlen, waardoor er altijd iets bij zit wat in je interieur past.

Bestel hier garderobe accessoires >

garderobe

Wil je het deurbeslag van Intersteel liever in de winkel bekijken? Dat is mogelijk, want bij Boer Staphorst verkopen we het volledige assortiment van Intersteel. Kom eens langs om het ruime assortiment van Intersteel te bekijken!

Bekijk hier onze openingstijden >