Maak kans op een diner voor twee!

We bestaan 60 jaar en dat moet gevierd worden! Samen met Wonen&Co vieren we dit jubileum met een feestelijk diner in onze winkel. Word jij uitgenodigd voor het diner? Dan maak je ook nog eens kans op mooie prijzen!

Je kunt helaas niet meer meedoen met deze winactie! Vanmiddag vanaf 13.00 uur worden de winnaars van het diner persoonlijk op de hoogte gebracht!

Stem op jouw favoriete woonstijl en doe mee

Schuif jij donderdag 20 december aan bij ons feestelijk jubileumdiner? Stem op jouw favoriete woonstijl en laat hieronder je gegevens achter. Wij zijn benieuwd welke drie van onze favoriete woonstijlen jij het leukst vindt: colorblocking, zwart-naturel of donker-klasssiek. De stijl die het vaakst wordt gekozen, wordt de stijl waarin gedineerd gaat worden. Meer info over de woonstijlen vind je onder het deelnameformulier.

Hoofdprijs

Uit alle inzendingen worden 8 gasten gekozen die uitgenodigd worden om samen te dineren in onze winkel. En het leuke is… elke gast mag iemand (bijv. partner, vriend of vriendin) meenemen naar het diner. In totaal is er plek voor 16 personen. Tijdens het diner wordt één hoofdprijs verloot. De hoofdprijs is 400,- shoptegoed incl. stylingadvies van onze professionele styliste. Deze wordt tijdens het diner uitgereikt en kan door één gast gewonnen worden. Heb je de hoofdprijs niet gewonnen? Niet getreurd…. alle gasten maken kans op leuke prijzen.

Vul je gegevens in om kans te maken:

Je kunt helaas niet meer meedoen met deze winactie! Vanmiddag vanaf 13.00 uur worden de winnaars van het diner persoonlijk op de hoogte gebracht!

Voorwaarden winactie diner voor twee
 • Maak kans om uitgenodigd te worden voor ons jubileumdiner door je gegevens achter te laten via www.boer-staphorst.nl/diner.
 • Meedoen per post? Stuur je gegevens (naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres) met vermelding van jouw favoriete woonstijl naar Boer Staphorst, t.a.v. afdeling Reclame, Postbus 53, 7950 AB te Staphorst.
 • Uit alle inzendingen worden 8 gasten gekozen die uitgenodigd worden voor het diner. Elke gast mag één persoon (bijvoorbeeld de partner of een vriend of vriendin) meenemen naar het diner. In totaal is er plek voor 16 personen.
 • De hoofdprijs van 400,- shoptegoed te besteden bij Boer Staphorst  incl. stylingadvies van een styliste van Boer Staphorst wordt tijdens het diner uitgereikt en kan door één gast gewonnen worden. De overige gasten maken kans op andere prijzen.
 • Aanmelden kan tot en met vrijdag 14 december 2018 tot 12.00 uur. De winnaars worden uiterlijk 14 december 2018 na 13.00 uur op de hoogte gebracht.
 • Het diner vindt plaats op donderdagavond 20 december 2018. Voor de invulling van het diner zijn wij van meerdere partijen afhankelijk. Daarom kan de definitieve datum nog veranderen.
 • Maximaal 1 inzending per adres.
 • Op de persoonsgegevens van de deelnemers die Boer Staphorst verzamelt, is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Bekijk ook onze privacyverklaring.
 • Om de winactie goed te laten verlopen is het noodzakelijk dat wij gegevens delen met Wonen&Co.
 • Boer Staphorst is nimmer aansprakelijk voor enige schade van de deelnemer of derden, die direct of indirect te maken heeft met deze actie.
 • Boer Staphorst behoudt zich het recht voor de voorwaarden geheel of gedeeltelijk te wijzigen, de actie uit te stellen, in te korten of te beëindigen.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • In geval van misbruik, misleiding, bedrog of schending van de deelnamevoorwaarden behoudt de organisatie zich uitdrukkelijk het recht voor de betrokken deelnemer zonder meer van deelname uit te sluiten.
 • Deelname is uitgesloten voor medewerkers van Boer Staphorst en Wonen&Co en eenieder die op enige wijze direct of indirect in organisatorische zin betrokken is bij deze winactie.