Gratis Dock Four advies – donderdag 24 oktober

Jij kunt jouw eigen unieke en functionele wanddecoratie heel gemakkelijk zelf creëren met een Dock Four. Met de stylepads van het Nederlandse merk Dock Four heb je veel mogelijkheden om jouw wand te stylen. Zo kun je kiezen uit verschillende formaten en diverse materialen. Je kunt meerdere stylepads met elkaar combineren voor één geheel aan jouw muur. 

Heb jij jouw oog al laten vallen op de wandpanelen van Dock Four en wil je ook zulke wanddecoratie in huis? Maar heb je hulp en advies nodig bij het juiste materiaal en de kleurstelling. Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze stylisten om samen een jouw unieke wand te creëren.

Tijdens het advies kunnen we samen kijken naar de verschillende materialen, kleuren en functionals die geschikt zijn voor jullie wand. Mochten we tot een mooi eindresultaat komen kunnen we deze direct bestellen of een sample aanvragen van de gekozen materialen. Het is een gratis en vrijblijvend advies en duurt een uur. Voor het advies is het handig om foto’s en afmetingen mee te nemen van de ruimte.

Gratis Dock Four advies – donderdag 24 oktober

Schrijf je in voor het gratis Dock Four advies van onze professionele stylistes.
  • Geef het tijdstip aan waarop je het advies wilt ontvangen.
Dock Four

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *