Ecose glaswol

Nieuw bij Boer Bouwmaterialen: minerale wol met Ecose technologie van Knauf Insulation. Deze nieuwe generatie duurzame glaswol is voelbaar zachter, geurloos en geeft weinig stof af. Kortom, Ecose glaswol is vriendelijk voor mens en milieu! Ontdek alle voordelen.

Ecose technologie

Eocse technologie is één van de belangrijkste innovaties van de afgelopen 20 jaar op het gebied van isolatie. Een nieuw, revolutionair formaldehydevrij bindmiddel, gebaseerd op duurzame grondstoffen in plaats van petrochemische derivaten. Tijdens de productie van Ecose bindmiddel is tot 70% minder energie nodig dan bij traditionele bindmiddelen. Ook reduceert het wegnemen van fenol en formaldehyde uit het productieproces de uitstoot van emissies en blootstelling op de werkplaats.

Nieuwe standaard voor duurzaamheid

Ecose glaswol heeft een natuurlijke bruin kleur. Dit betekent dat er geen kleurstoffen of pigmenten aan worden toegevoegd. Daarmee zet Ecose glaswol een nieuwe standaard voor duurzaamheid. Ook draagt Ecose glaswol bij aan de verbetering van de binnenluchtkwaliteit in vergelijking tot de traditionele minerale wol.

Alle voordelen van Ecose glaswol

 1. Voelbaar zachter en veroorzaakt minder irritatie
 2. Geurloos
 3. Geeft weinig stof af
 4. Eenvoudig te snijden en te verwerken
 5. Onbrandbaar
 6. Gezonde binnenlucht kwaliteit
 7. Recyclebaar
 8. Verbetert de duurzaamheid van gebouwen

Kortom: alle voordelen van de traditionele minerale wol, met behoud van alle technische prestaties. 

Heeft u vragen over het Ecose glaswol of wilt u een bestelling doorgeven laat u gegevens achter op het onderstaande formulier. Voor direct contact kunt u bellen naar 0522-466830 of een e-mail sturen naar bpg@boer-staphorst.nl.

Meer over onze bouwmaterialen >

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - bouwmaterialen

Heeft u een vraag over onze bouwmaterialen of wilt u contact opnemen voor een bestelling ? Laat via het onderstaande formulier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Kom knuffelen in onze winkel en ervaar het zelf! 

ecose-glaswol-boer-staphorst-bouwmaterialen1

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

 • *
  • *

  De verspreiding van het Coronavirus heeft grote impact op ons allemaal. Boer Staphorst is gewoon geopend, maar hanteert aangepaste openingstijden. Wij verwelkomen u ook nu graag in onze winkel, waar we strenge voorzorgsmaatregelen hebben getroffen op basis van de richtlijnen van het RIVM. Ook een afspraak inplannen met onze medewerkers is natuurlijk mogelijk, zo bent u verzekerd van deskundig advies tijdens uw bezoek!

   

  Lees hier alles over onze voorzorgsmaatregelen en aangepaste openingstijden