Ervaring Boer Keukens familie Kuiper

De uitbreiding van de woning gaf de familie Kuiper de mogelijkheid om een woonkeuken te creëren. Daarnaast was apparatuur van de vorige keuken aan vervanging toe. Dit was een mooie gelegenheid om helemaal zelf een nieuwe keuken uit te kiezen. Bekijk onze film over de ervaring van de familie Kuiper met Boer Keukens:

Deel ook uw ervaring met Boer Keukens >

Enorm goed geholpen
De familie Kuiper heeft voor een prachtige keuken met kookeiland en composiet werkblad gekozen: ‘we kregen goed advies, ze begrepen meteen wat je bedoelde en iedereen wist waar ze het over hadden als je een vraag had. We hebben er een heel goed gevoel bij en we zijn enorm geholpen bij het uitkiezen van een keuken’.

Oude situatie                                                          Nieuwe situatie

Oude situatie  Nieuwe situatie

Precies wat we verwacht hadden
De werkelijkheid voldoet compleet aan de verwachtingen van de familie Kuiper: ‘we wonen nu echt in de keuken, we koken er graag, en ook na het eten blijven we hangen. Eigenlijk zitten we bijna de hele dag in de keuken. Pas rond 9 uur gaan we naar de woonkamer. We genieten erg van onze nieuwe keuken. We vinden hem prachtig geworden en het is precies wat we verwacht hadden.’

Bekijk ook de ervaring van de familie Meijer over Boer Keukens >

Ook binnenkort genieten van uw droomkeuken? Maak dan een afspraak met één van onze keukenspecialisten.

Maak vrijblijvend een afspraak

  • Let op: we hebben alleen op donderdag en vrijdag koopavond, dus op deze dagen kunt u alleen een afspraak 's avonds inplannen.
  • * verplichte velden