Ervaring familie de Roo – aflevering 1

Maak kennis met familie de Roo uit Zwolle, een leuk gezin bestaande uit vader, moeder en drie kinderen! De familie had al eens advies in onze winkel gehad, maar mist nog de finishing touch in hun woonkamer. Ontdek hieronder hoe zij Boer Staphorst hebben ervaren.

Gerdina de Roo: “Wij hadden al veel spullen gekocht bij Boer Staphorst, zoals de bank, de salontafels en de gordijnen. Het advies in de winkel hiervoor was prettig. Er werd goed meegedacht over de producten. Maar om het dan zelf allemaal in te richten en er één geheel van te maken, daarin zijn we niet zo goed.”

De familie heeft daarom nogmaals de hulp ingeschakeld van Boer Staphorst om te helpen met de finishing touch om gezelligheid toe te voegen. Daar hielpen wij maar al te graag aan mee. En het leuke is dat dit proces is vastgelegd. In de 1e aflevering maak je kennis met familie de Roo, zie je waar de familie tegenaan loopt en wat ze nog missen in hun woonkamer.

Benieuwd naar de volgende aflevering? In aflevering 2 gaat Gerdina naar Boer Staphorst toe om leuke woonaccessoires uit te zoeken. Kijk je mee?

Bekijk hier aflevering 2 van deze binnenkijker >