Behangcollectie Brooklyn Bridge

Nieuw van het merk ESTAhome is de behangcollectie Brooklyn Bridge. De collectie is geïnspireerd door het stadsleven, de charme van oude pakhuizen en de woontrends van nu. Het heeft daarom de toepasselijke naam Brooklyn Bridge gekregen, een stadsdeel van New York, op dit moment één van de hipste wijken in de wereld.

Stoer en knus
Het behang is stoer en uitdagend maar ook knus en gezellig door de unieke patronen van o.a. klassieke fietsen en bakstenen maar ook door artistieke dessins.

behang kopen behang Boer Staphorst

Vrouwelijke touch
Je zou het niet meteen verwachten maar in deze collectie zie je ook behang terug met een vrouwelijke touch. ESTAhome omschrijft het als ‘Brooklyn hipster meet Manhattans fashionista’. Het behang met vrouwelijke touch bestaat uit prints van vlinders en bloemen en roze en mintgroene accenten.

Behang estahome behang Boer Staphorst

Kleuren 
De kleuren die volop te zien zijn in deze behangcollectie zijn zwart, warme naturel, antraciet, grijze betonkleuren en houtkleur. Deze kleuren zorgen voor een stoer en warm effect. Voor de sprankelende toevoeging zijn de heldere kleuren roze, groen en blauw toegevoegd.

kalkverf behang W138501

Krijtverf vliesbehang
In de Brooklyn Bridge collectie zijn een aantal prints op krijtverf vliesbehang gemaakt. Het krijtverf zorgt voor een ultra mat uiterlijk. Door de toevoeging van krijt, krijgt het behang een matte, fluweelpoederige en natuurlijke uitstraling. Het voordeel is dat deze uitstraling niet snel zal vervelen.

lichtgrijs behang

Productinformatie
De behangcollectie Brooklyn Bridge van ESTAhome kost tussen de €31,95 en €36,95 per rol (53cm x 10.05m). Het behang van deze collectie is bij Boer Staphorst te bestellen.

voorkant collectieboek Bekijk de complete Brooklyn Bridge collectie >

Meer weten over deze hippe behangcollectie? Kom langs in onze winkel!

Estahome behang

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *