Fabienne Chapot: een collectie om van te houden!

De naam Fabienne Chapot hoor je (misschien) niet voor het eerst! Fabienne Chapot is namelijk één van de meest besproken merken uit Amsterdam. En dat is niet zo gek; want je gaat al snel van de prints, fantasierijke details en de vrolijke kleuren houden.

Je ontvangt maar liefst 30% korting op de collectie van Fabienne Chapot!!
Dus weer er snel bij, want op is op!

Fabienne Chapot servies Fabienne Chapot servies

Fabienne Chapot groeide uit tot hét accessoiremerk van Nederland dankzij de inmiddels iconische hartentas. Het merk staat bekend om haar eclectische stijl, rijk in kleur en prints. De kenmerkende stijl is uitgesproken maar tegelijkertijd ook vrouwelijk. Vanuit Amsterdam bouwde de eigenaresse in 10 jaar tijd haar merk uit tot een modemerk met tassen, schoenen, accessoires en kleding.

Doe inspiratie op met andere designmerken >

Fabienne Chapot servies Fabienne Chapot servies

Animaux de Cuisine collectie

Maar door de jaren heen heeft Fabienne Chapot zeker niet stil gezeten. Sinds kort heeft Fabienne Chapot een home & gift collectie aan het merk toegevoegd! Een collectie waar wij helemaal fan van zijn geworden! De Animaux de Cuisine collectie is gebaseerd op een wereld waar diepe en rijke kleuren vandaan komen en de prints bijna tot leven komen. De Animaux de Cuisine collectie bestaat uit glaswerk, tafel- en keukenlinnen, woontextiel en cadeau-briefpapier.

Fabienne Chapot servies Fabienne Chapot servies

In deze collectie maken de dieren beetje bij beetje hun intrede in de keuken en interieur! Op het servies vind je namelijk een sardientje, een kreeft, een cheeta of een pelikaan! De collectie bestaat uit een mooie mix van handgetekende designs op o.a. mokken, borden, schoteltjes en glazen. Het servies kun je met elkaar mix & matchen voor een speels en kleurrijk geheel.

Fabienne Chapot servies Fabienne Chapot servies

Je vindt het servies van Fabienne Chapot ook bij Boer Staphorst! In onze servieshoek kun je niet om dit kleurrijke en geweldige servies heen.

Bekijk onze openingstijden >

Fabienne Chapot servies

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *