Fiskars demonstratie zaterdag 15 september

Het najaar komt er weer aan, tijd om struiken en bomen te snoeien en blad te ruimen. Goed gereedschap is daarbij het halve werk. Maar wel gereedschap hoort nu eigenlijk bij welke klus? En hoe kies je gereedschap wat goed bij je past? Daarom komt op zaterdag 15 september Fiskars een demonstratie geven bij Boer Staphorst. Tijdens deze dag laten zij zien wat de mogelijkheden zijn met het Fiskars tuingereedschap.

Fiskars tuingereedschap

Het Finse merk is een toonaangevend merk op het gebied van tuingereedschap. Fiskars staat bekend om zijn functionaliteit en duurzame, innovatieve handgereedschappen. Ze zorgen ervoor dat het werken in de tuin aangenamer wordt gemaakt met als doel dat iedereen weer een passie krijgt voor tuinieren.

Fiskars tuingereedschap bij Boer Staphorst

Wij hebben een ruime collectie Fiskars tuingereedschap in ons assortiment. Voor al uw tuinklussen vindt u bij ons het juiste tuingereedschap, van takken snoeien tot blad harken.

De demonstratie wordt zaterdag 15 september gegeven van 10:00 – 16:00 uur. Dus kom gezellig langs in onze winkel voor de laatste tips!

Fiskars demonstratie bij Boer Staphorst

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *