Flitsadvies zaterdag 21 juli

Helaas! Het flitsadvies zit VOL. Bekijk onze andere datums voor de mogelijkheid tot een flitsadvies van onze professionele styliste.

Bekijk onze agenda >

Op zaterdag 21 juli zit onze professionele styliste Marian klaar voor een persoonlijk flitsadvies. Met het flitsadvies ontvangt u tips en antwoorden op al uw woonvragen om uw ideale interieur te creëren. Het flitsadvies duurt een halfuur. Schrijf u snel in!

Woontips en oplossingen

Heeft u een korte woonvraag? Bijvoorbeeld over welke opstelling geschikt is voor uw zithoek? Of twijfelt u over de kleur die het beste past bij uw nieuwe interieur? Dan helpt onze professionele styliste Marian u graag verder tijdens een halfuur durend flitsadvies op zaterdag 21 juli.

Wat krijgt u hiervoor?

Het flitsadvies kost 25,- euro, maar hiervoor krijgt u:

  • antwoorden op al uw korte woonvragen
  • cadeaucheque t.w.v. 25,- euro direct te besteden in onze winkel


Onze stylisten zien graag uit naar uw komst en houden gezien de planning daar ook rekening mee. Daarom zijn we genoodzaakt om bij het niet nakomen van de afspraak de kosten van het advies bij u in rekening te brengen. U kunt tot 48 uur van tevoren nog de afspraak via de mail of telefonisch annuleren. Alvast bedankt voor uw begrip!

Flitsadvies zaterdag 21 juli

Schrijf u in voor het flitsadvies van onze professionele styliste.

Het maximaal aantal aanmelding is helaas bereikt. Wilt u op de hoogte blijven van de eerstvolgende mogelijkheid tot ons flitsadvies? Houd dan de agenda op onze website in de gaten.

Komt zaterdag 21 juli niet uit?

Plan zelf een interieuradvies op maat >

kleur- en interieuradvies bij Boer Staphorst

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *