Flitsadvies zaterdag 23 juni

Op zaterdag 23 juni zit onze professionele styliste Francien klaar voor een persoonlijk flitsadvies. Met het flitsadvies ontvangt u tips en antwoorden op al uw woonvragen om uw ideale interieur te creëren. Het flitsadvies duurt een halfuur. Schrijf u snel in!

Woontips en oplossingen

Heeft u een korte woonvraag? Bijvoorbeeld over welke opstelling geschikt is voor uw zithoek? Of twijfelt u over de kleur die het beste past bij uw nieuwe interieur? Dan helpt onze professionele styliste Francien u graag verder tijdens een halfuur durend flitsadvies op zaterdag 23 juni.

Wat krijgt u hiervoor?

Het flitsadvies kost 25,- euro, maar hiervoor krijgt u:

  • antwoorden op al uw korte woonvragen
  • cadeaucheque t.w.v. 25,- euro direct te besteden in onze winkel


Onze stylisten zien graag uit naar uw komst en houden gezien de planning daar ook rekening mee. Daarom zijn we genoodzaakt om bij het niet nakomen van de afspraak de kosten van het advies bij u in rekening te brengen. U kunt tot 48 uur van tevoren nog de afspraak via de mail of telefonisch annuleren. Alvast bedankt voor uw begrip!

Flitsadvies zaterdag 23 juni

Schrijf u in voor het flitsadvies van onze professionele styliste.

Het maximaal aantal aanmeldingen is helaas bereikt. Wilt u op de hoogte blijven van de eerstvolgende mogelijkheid tot ons flitsadvies? Houd dan de agenda op onze website in de gaten.

Komt zaterdag 23 juni niet uit?

Plan zelf een interieuradvies op maat >

kleur- en interieuradvies bij Boer Staphorst

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *