Flitsadvies zaterdag 24 februari

Helaas! Het flitsadvies zit VOL. Bekijk onze andere datums voor de mogelijkheden tot een flitsadvies met onze professionele styliste.

Bekijk onze agenda >

Op zaterdag 24 februari zit onze professionele styliste Marian klaar voor een persoonlijk flitsadvies. Met het flitsadvies ontvang je tips en antwoorden op al je woonvragen om jouw ideale interieur te creëren. Het flitsadvies duurt een half uur. Schrijf je snel in!

Woontips en oplossingen

Heb je een korte woonvraag? Bijvoorbeeld over welke opstelling geschikt is voor je zithoek? Of twijfel je over de kleur die het beste past bij jouw nieuwe interieur? Dan helpt onze professionele styliste Marian je graag verder tijdens een half uur flitsadvies op zaterdag 24 februari.

Wat krijg je hiervoor?

Het flitsadvies kost 25,- euro, maar hiervoor krijg je:

  • antwoorden op al je korte woonvragen
  • cadeaucheque t.w.v. 25,- euro direct te besteden in onze winkel


Onze stylisten zien uit naar uw komst en houden gezien de planning daar ook rekening mee. Daarom zijn we genoodzaakt om bij het niet nakomen van de afspraak de kosten van het advies bij u in rekening te brengen. U kunt tot 48 uur van tevoren de afspraak via de mail of telefonisch nog annuleren. Alvast bedankt voor uw begrip!

Flitsadvies zaterdag 24 februari

Schrijf je in voor het flitsadvies van onze professionele styliste.

Het maximaal aantal aanmeldingen is helaas bereikt. Wil je op de hoogte blijven van de eerstvolgende mogelijkheid tot ons flitsadvies? Houd dan de agenda op onze website in de gaten.

Komt zaterdag 24 februari niet uit?

Plan zelf je interieuradvies op maat >

kleur- en interieuradvies bij Boer Staphorst

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *