Garden Lights

Garden Lights verlicht jouw tuin makkelijk, veilig én sfeervol door middel van een breed assortiment aan hoogwaardige buitenverlichting. Het merk selecteerde de mooiste buitenlampen, of het nu gaat om spots, wandverlichting, staande verlichting of decklights, de 12 Volt buitenverlichting verlicht zowel de tuin, oprit, schutting, voordeur, als balkon op een sfeervolle manier.

 

Voor het aanleggen van de sfeervolle buitenverlichting is simpelweg alleen een stopcontact nodig. Voor de installatie is geen installateur nodig! Je kunt het helemaal zelf installeren. De kabels hoeven niet diep in de grond verwerkt te worden, deze kunnen gewoon boven de grond blijven, zorg wel dat je ze netjes wegwerkt. Doordat de lampen makkelijk te installeren zijn kun je de buitenverlichting snel plaatsen. Zo is uitbreiding van de verlichting in de tuin ook heel gemakkelijk te realiseren. Garden Lights heeft niet alleen praktisch nagedacht, maar hebben er ook voor gezorgd dat de 12 Volt buitenverlichting veilig is voor zowel mens als dier.

 

Garden Lights biedt een groot scala aan verschillende soorten verlichting voor in de tuin, waaronder spots, wandverlichting, staande verlichting, decklights, uplights of sfeerverlichting. Om zo meer sfeer te creëren, objecten onder de aandacht te brengen en veilig thuis te kunnen komen.

 

Nieuw! 
Het assortiment van Garden Lights blijft zich uitbreiden, maak dit seizoen met kennis met de nieuwe wandlampen en een prachtige serie met filament led op 12 Volt. Met onze ledverlichting heb je automatisch een lager energieverbruik, daarnaast gaan de lampen ook langer mee. Ook dit is uiteindelijk weer gunstig voor de portemonnee.

De kwalitatief hoogwaardige verlichting is in verschillende maten, kleuren en stijlen te vinden en laat iedere tuin op haar eigen manier stralen. Garden Lights speelt in op trends en nieuwe ontwikkelingen, zodat jij altijd de best beschikbare verlichting in jouw tuin hebt staan.

Wil je de lampen graag bekijken? Kom dan langs! >

3 LR

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *