Good & Mojo

Dat duurzame artikelen zó mooi en stijlvol kunnen zijn bewijst It’s about RoMi met haar nieuwe verlichtingslijn Good & Mojo. Een prachtige lampencollectie dat zich volledig richt op duurzaamheid. Stuk voor stuk zijn de lampen unieke exemplaren die je interieur een prachtig natuurlijke uitstraling geven. Daarnaast draag je ook bij aan een duurzame samenleving. Wij zijn fan! Jullie?

 

Bekijk meer over It’s About RoMi >

Goede doel
Alle lampen uit de collectie zijn gemaakt van duurzame materialen en geïnspireerd door de natuur. Denk hierbij aan kurk, bamboe, houtsnippers, eco linnen en gerecycled papier. Hiermee heb je niet alleen een unieke lamp in huis, maar draag je ook een steentje bij aan het goede doel. Van elke verkochte lamp gaat een deel van de opbrengst naar de WakaWaka Foundation. De WakaWaka foundation streeft naar het beëindigen van energie armoede door ’s werelds beste duurzame energieoplossingen beschikbaar én betaalbaar te maken voor de miljarden mensen die hier tot op de dag van vandaag nog steeds geen toegang tot hebben.

  

Collectie
Voor It’s about RoMi was het een grote uitdaging om duurzame materialen te selecteren die geschikt zijn voor deze unieke verlichting. Vol trots presenteren ze dan ook hun Good & Mojo collectie. Elke lamp uit de collectie is benoemd naar een berg, nationaal park of rivier. Bij Boer Staphorst hebben we tafellampen, hanglampen en vloerlampen uit de Good & Mojo lampencollectie. Neem een kijkje tussen verschillende lampen uit deze unieke collectie:

Bekijk meer verlichting >

1080x1080px_GoodandMojo

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *