Nieuw: Groovy Magnets

Wil je een keer iets nieuws aan je muur, maar je weet niet zo goed wat? Dan zijn de magneetstickers van Groovy Magnets iets voor jou! Sinds kort is Groovy Magnets verkrijgbaar bij Boer Staphorst. Het Belgische merk beschikt over een uitgebreide collectie van magnetische wanddecoratie, zoals behang, poster, stickers en bijbehorende magneten. Laat je inspireren!

De magneetstickers zijn een heruitvinding van de klassieke muursticker. De sticker is niet alleen decoratief maar ook een geweldig alternatief voor het klassieke magneetbord. Het is de ultieme eye-catcher voor ieder interieur. Het bestaat uit fijne ijzerdeeltjes op een ondergrond van vinyl. De stickers kunnen aangebracht worden op elk glad oppervlak.

Groovy Magnets - Boer Staphorst

Decoreer jouw muur!

De hele collectie van Groovy Magnets oogt erg mooi en zijn bovendien ook nog eens erg praktisch. Hang bijvoorbeeld je fijne herinneringen, hilarische vakantiefoto’s of kindertekeningen aan de sticker met magneten zonder dat je muur beschadigt. Daarnaast is het behang een handige vervanger van het krijtbord met magneetverf en is bovendien afwasbaar. Ideaal voor bijvoorbeeld in de kinderkamer om leuke tekeningen op de muur te maken. Zo creëer je helemaal je eigen wand!

Groovy Magnets - Boer Staphorst Groovy Magnets - Boer Staphorst Groovy Magnets - Boer Staphorst

Verschillende patronen en prints

Voor elk interieur is er wel een bijpassende magneetsticker van Groovy Magnets. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende patronen en prints. Hoe leuk zijn bijvoorbeeld de zelfklevende dieren magneetstickers? Ideaal voor de kinderkamer. Of bijvoorbeeld de art deco stijl stickers in je woonkamer of keuken! Je kunt er makkelijk je notes en boodschappenbriefjes aanhangen met de magneten.

Groovy Magnets - Boer Staphorst

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs op onze vernieuwde wanddecoratieafdeling! 

Bekijk onze openingstijden >

Groovy Magnets - Boer Staphorst

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *