Hartman tuinmeubelen

Met al meer dan 50 jaar ervaring weet Hartman als geen ander hoe je mooie en duurzame tuinmeubelen maakt. Hartman ziet haar tuinmeubelen nooit als een gewoon “meubel”. Tuinmeubelen brengen sfeer in uw tuin en staan garant voor ultieme tuinbelevingen met familie en/of vrienden.

Hartman staat voor garantie, door de jarenlange ervaring, voor een kwalitatief goed product. Met de slogan “Hartman, daar geniet je langer van” onderstrepen ze de kwaliteit van haar producten en leveringsprogramma. Het merk heeft een ruime collectie in tuinmeubelen met materialen als kunststof, teakhout en aluminium.

Op deze markt probeert Hartman te blijven vertrouwen op haar naam én op het innovatieve karakter van het merk. Zo zorgen ze ervoor dat de tuinmeubelen maar ook accessoires altijd nét een meer waardevolle uitstraling krijgen.

Waarom Hartman?

Hartman heeft enkele merkwaarden opgesteld om u optimaal te laten genieten van het buitenleven en jarenlang plezier te laten hebben van uw tuinmeubelen. De tuinmeubelen en accessoires zijn stijlvast, kleurecht en stevig blijven. Elk ontwerp wordt veelvuldig getest in het testcenter op sterkte, weersbestendigheid en kleurechtheid. Daarnaast heeft elk ontwerp een exclusief design! Ieder jaar probeert het merk de nieuwste technieken uit, volgen de trends en zorgen voor de meest comfortabele tuinmeubelen.

Tuinset Jamie Oliver Beaufort - Boer Staphorst

Hartman vindt het zitcomfort van de tuinmeubelen erg belangrijk. Daarom zorgen de ergonomische vormen en het gebruik van de nieuwste technieken ervoor dat de tuinmeubelen optimaal zitcomfort bieden en makkelijk te onderhouden zijn. Als laatste zijn alle tuinmeubelen ontworpen om het u zo makkelijk mogelijk te maken en extra lang te kunnen genieten van de tuinmeubelen met familie en/of vrienden. Kortom samen genieten van het buitenleven!

De complete collectie van Hartman bestaat uit;


Bent u nieuwsgierig geworden naar het aanbod tuinmeubelen? Kom dan eens proefzitten in onze vernieuwde tuinmeubelshowroom. Onze tuinmeubelspecialisten staan graag voor u klaar!

Bekijk hier onze openingstijden >

Tuinset Sophie - Boer Staphorst