Het VELUX huis

Boer Staphorst heeft een primeur met het eerste VELUX huis van Nederland. In ons VELUX huis kunt u kennismaken met verschillende soorten dakramen en raamdecoratie. Zo krijgt u gelijk een idee hoe u daglicht in uw aan- of uitbouw brengt!

VELUX biedt een volledig pakket van daglichtoplossingen voor het hellende en platte dak, zoals dakkapellen, lichtkoepels en (elektrisch bedienbare) raamdecoratie. Boer Staphorst zorgt voor de volledige service, zoals advies op maat en montageservice. Kwaliteit en deskundigheid zijn daarmee gewaarborgd.

Meer daglicht voor meer wooncomfort

Voldoende daglicht zorgt ervoor dat mensen zich gezonder en fitter voelen en is daarom belangrijk in iedere ruimte in huis. Een van de ruimtes waar vaak te weinig natuurlijk licht binnenkomt, is de zolder. Met de nieuwe VELUX dakkapel type ‘serre’ verandert een zolder zonder een ingrijpende verbouwing en zelfs zonder vergunning in een ruimtelijke slaapkamer. Het unieke ontwerp van de dakkapel zorgt voor meer daglicht en een geweldig uitzicht. Maak daarnaast kennis met de nieuwe innovatieve lichtkoepel van VELUX. De lichtkoepel is gemaakt van gebogen glas en zorgt voor nóg meer daglicht en zicht naar buiten. Voor een optimaal binnenklimaat zijn de lichtkoepel en dakkapel uit te breiden met raamdecoratie en buitenzonwering.

Lees meer over de VELUX dakkapel serre >

Montage VELUX dakkapel

Het monteren van een dakkapel gaat eenvoudig door de standaard bouwonderdelen. Een VELUX dakkapel wordt in één dag van binnenuit geplaatst. Ontdek hoe een dakkapel gemonteerd wordt door de monteurs van Boer Staphorst.

Deze zomer vielen de VELUX dakkapellen door het hele land. Tijd om een kijkje te nemen bij de winnaars in Zwolle. Op de zolder hebben zij een dakkapel gekregen en ze zijn er erg blij mee.

De kwaliteit van VELUX

VELUX heeft al ruim 70 jaar ervaring met het produceren van daglichtoplossingen. Daarom kunt u keer op keer de kwaliteit verwachten die u van VELUX gewend bent. Alle producten worden aan grondige en extreme tests onderworpen in het VELUX Testcentrum in Denemarken. Dakramen en lichtkoepels worden blootgesteld aan zware regenbuien, extreem lage en hoge temperaturen, ultrasone geluidsgolven en krachtige bewegingen. Raamdecoratieproducten worden honderden keren geopend en gesloten en blootgesteld aan uv-stralen. Dit alles om voor u een kwalitatief goed product te maken waar u jaren plezier van heeft.

Het VELUX huis in aanbouw in onze winkel

Kom langs in onze winkel en ontdek het allereerste VELUX huis bij Boer Staphorst!