Histor kleur van het jaar 2018: Climax

Gisteren lanceerde Histor de Kleur van het Jaar 2018, genaamd Climax. Een diepgrijze kleur met een warme ondertoon. De combinatie van zwart en blauw geeft Climax echt kracht. Een bescheiden kleur die je prima kan combineren met naturellen voor een ‘natuurlijk’ effect tot ‘dramatisch’ in combinatie met donkere tinten. Benieuwd hoe je Climax in jouw huis kan toepassen? Bekijk dan hier de vier Histor kleurentrends van 2018.

Trend 1: Stilte

Volgens Histor kenmerkt het thema Stilte zich door onze groeiende behoefte aan het lekker terug trekken in huis. Eventjes weg van de drukte, chaos en prikkels die we krijgen door (social) media. De kleuren die bij dit thema passen zijn bescheiden en zacht. Een mooie mix van natuurtinten en warme aardekleuren zorgen voor de ultieme rust. Accessoires en meubels die mooi passen in deze trend zijn natuurlijke materialen zoals hout en rotan.

Trend Stilte Histor- Boer Staphorst

Trend 2: Droom

In tegenstelling tot de rust in het thema Stilte, is de trend Droom juist heel kleurrijk, persoonlijk en vrolijk. Zo staat in deze trend de zoektocht naar het positieve centraal. De Droom is een combinatie van hedendaagse glamour, kunst en een klein snufje bohemian. Accessoires in het zwart, wit, goud en okergeel matchen perfect bij deze trend. Maar vergeet ook vooral de grafische patronen niet. Zo krijg je namelijk een mooi eclectisch geheel.

histor climax mandala- Boer Staphorst histor climax geel- Boer Staphorst

Trend 3: Essentie

Bij de trend Essentie draait het om eenvoud, de bekende ‘less is more’. Interieurs die goed bij deze trend passen zijn inrichtingen met veel ruimte en soms subtiele verwijzingen naar het verleden. Om een gevoel van minimalistische luxe te creëren kun je gaan voor functionaliteit en een mix van kleuren en natuurlijke materialen. Voor een extra natuurlijk gevoel kun je nog een aantal planten toevoegen aan deze trend.

histor climax lambrisering- Boer Staphorst

Trend 4: Lef

De trend Lef straalt ook echt lef uit met zijn intense en verzadigde tinten.  De combinatie levert een rijk woonbeeld op met een behoorlijke dosis (donkere) glamour. Een geheel nieuwe benadering voor je interieur dus! Samen met planten, hout en beton creëer je gemakkelijk een stoere uitstraling.

Histor Climax lef - Boer Staphorst

Bekijk hier Flexa’s Kleur van het Jaar 2018: Heart Wood >

Wat vind jij van de kleur Climax? Climax van Histor is verkrijgbaar op onze verfafdeling. 

Bekijk hier onze openingstijden >

histor climax geel- Boer Staphorst

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *