Hörmann garagedeuren

Op zoek naar een comfortabele en veilige garagedeur? Met Hörmann garagedeuren van Boer Staphorst maakt u altijd een goede keuze. Of u nu kiest voor een kanteldeur, sectionaaldeur, roldeur of openslaande garagedeur: Hörmann is dé oplossing voor iedere garage.

Bekijk de Hörmann jaaractie van 2020 >

Hörmann garagedeuren

Hörmann is Europees marktleider en de grootste fabrikant wat betreft garagedeuren. Hörmann staat voor dagelijks gebruiksgemak, een lange levensduur en zichtbare kwaliteit zonder compromissen. Dit merk is echt dé oplossing voor iedere garagedeur!

Tip: voor minder dan €1000 heeft u bij ons al een automatische Hörmann garagedeur met motor!

De garagedeuren van Hörmann zijn eenvoudig in gebruik. U opent en sluit de garagedeuren gemakkelijk en geruisloos. U rijdt snel en veilig uw auto naar binnen en naar buiten. En zelf als u uw auto niet nodig hebt kunt u genieten van de Hörmann garagedeuren. De garagedeuren zijn leverbaar in 15 Hörmann kleuren of elk gewenste RAL kleur. Daarmee is er altijd een stijlvolle garagedeur die uw gevel compleet maakt.

Veilig met sectionaal garagedeuren

De sectionaal garagedeuren van Hörmann bieden optimale veiligheid. Als de garagedeur gesloten is, klikt de optilbeveiliging automatisch in de aanslag van de geleidingsrail. De garagedeur is direct stevig vergrendeld en tegen optillen beveiligd. Ongenodigde gasten maken dan nauwelijks kans om binnen te komen.

Voordelen van Hörmann garagedeuren

Gun uzelf alle voordelen van de sectionaal garagedeuren van Hörmann:

  • Opent recht naar boven waardoor er meer ruimte over blijft.
  • Bieden maximale ruimte om te parkeren
  • Kunnen in elke garageopening worden ingebouwd
  • Bieden tot wel 14 cm meer doorrijbreedte dan kanteldeuren
  • Dichten perfect af
  • Stijlvol design
  • Optimale veiligheid door de gepatenteerde deurvergrendeling.
  • Geruisloze deurloop
  • voorzien van een ProMatic en SupraMatic garagedeuraandrijving

Brochure Hörmann sectionaal garagedeuren

voorkant-brochure-hormann-garagedeuren-staphorst

Bekijk de brochure van de Hörmann sectionaal garagedeuren >
Bekijk de brochure >

Hormann garagedeuren bij Boer Staphorst

In onze showroom kunt u verschillende soorten garagedeuren zelf bekijken en ervaren. Wilt u een prijsopgave of meer informatie over onze Hörmann garagedeuren? Laat dan uw gegevens achter op het onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Heeft u een vraag over onze bouwmaterialen of wilt u contact opnemen voor een bestelling ? Laat via het onderstaande formulier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.