Horren tegen hooikoorts

Het is zomer buiten! Maar dat bijzondere warme weer zorgt er ook voor dat er nu een piek is van het graspollenseizoen. Door het weer valt die piek hoger uit en krijgen mensen met hooikoorts te maken met sterke hooikoortsklachten… Maar heb je al eens overwogen om daarom een hor te kopen? Zo bestaan er namelijk horren met pollenwerend gaasdoek.

Poll-tex

Vaak wordt gedacht dat horren alleen bescherming bieden tegen insecten, maar dat is dus niet zo. Zo bestaan er ook horren met Poll-tex gaas die de uitkomst bieden bij hooikoorts. Deze pollenwerende horren houden 90 procent van alle pollen buiten. Een uitkomst dus voor mensen die kampen met hooikoorts klachten. De pollen worden uit de lucht gefilterd, waarmee de kans op hooikoortsverschijnselen vermindert wordt.

Tip: kies je voor buitengebruik van pollenwerend gaasdoek? Houd er dan rekening mee dat de grotere dichtheid van het geweven doek sneller ‘volloopt’ vanwege vervuiling in de buitenlucht. Reinig daarom regelmatig het gaas met een zachte borstel.

Frisse lucht binnen, hooikoorts en insecten buiten! Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Breng dan een bezoekje aan onze deurenafdeling. 

Bekijk hier de openingstijden >

IS_1113-1080x675 (1)

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *