Houten tuinmeubelen

Voor houten tuinmeubelen moet u bij Boer Staphorst zijn. Houten tuinmeubelen hebben een robuuste uitstraling en zorgen voor sfeer in elke tuin.

Met de houten tuinmeubelen collecties van Woodvision, Hillhout en Talen Buitenmeubelen heeft Boer Staphorst een veelzijdig assortiment. Het tuinmeubilair staat bekend om hoogwaardige kwaliteit door het gebruik van duurzaam hardhout of geïmpregneerd hout. Hierdoor zijn de tuinmeubelen ook uitermate geschikt voor langdurig en intensief gebruik.


Catalogus 2018 van Hillhout en Woodivision

Catalogus 2018 Woodvision en Hillhout - Tuinhout

Bekijk de catalogus 2018 houten tuinmeubelen >


Catalogus 2018 van Talen Buitenmeubelen

Bekijk de catalogus van Talen Buitenmeubelen >


Wilt u meer informatie over onze houten tuinmeubelen of een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande formulier. 

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - tuinmeubelen

Heeft u een vraag over onze tuinmeubelen of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op via onderstaand formulier. Wij houden van persoonlijk advies en maken daarom graag tijd voor u vrij als u langs komt in onze showroom. Heeft u een vraag? Vul dan een gewenst dagdeel in dat onze specialist contact met u opneemt. *wilt u liever gemaild worden vermeld dit dan in het formulier.
  • * verplichte velden

Buitenblogs

De temperaturen lopen op… Nog even en het tuinseizoen kan weer beginnen! Dit betekent…

Eindelijk! De temperaturen gaan weer stijgen! Dat betekent dat we binnenkort weer kunnen genieten…

Het lijkt nog heel ver weg, maar voor je het weet is het…

Bekijk meer buitenblogs >