34,99
Op voorraad in de winkel,direct te bestellen.
Hue light recipe kit E27 - warm tot koelwit licht

Gratis afhalen in de winkel

Liever thuisbezorgd? Dat kan natuurlijk ook!

Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden

Snelle afhandeling van de order, zodat je deze zo snel mogelijk thuis ontvangt.

Adviseurs met productkennis

Heb je vragen of zoek je professioneel advies? Onze adviseurs staan voor je klaar!

Gratis afhalen in de winkel

Liever thuisbezorgd? Dat kan natuurlijk ook!

Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden

Snelle afhandeling van de order, zodat je deze zo snel mogelijk thuis ontvangt.

Adviseurs met productkennis

Heb je vragen of zoek je professioneel advies? Onze adviseurs staan voor je klaar!

Omschrijving

Makkelijke slimme verlichting

 

Ga aan de slag met de Philips Hue kit voor lichtrecepten. Met de meegeleverde white ambiance LED-lamp met E27-fitting en dimmer switch kun je vier standaardlichtrecepten selecteren en vloeiend draadloos dimmen. Kies warm tot koelwit daglicht dat je helpt ontspannen concentreren lezen of energie opdoen. Bedien de slimme lamp met de meegeleverde dimmer via de Philips Hue Bluetooth app of maak verbinding met de Hue bridge voor toegang tot alle beschikbare slimme verlichtingsfuncties zoals het personaliseren van lichtscenes het instellen van timers en nog veel meer.

Makkelijke slimme verlichting

Draadloze bediening

Met de wireless dimmer switch die werkt op batterijen kun je tot wel tien slimme lampen tegelijk bedienen. Zo kun je het lichtniveau van je verlichting instellen of een van de vier standaardlichtrecepten selecteren. Je kunt de dimmer switch ook van de wandhouder halen en als afstandsbediening gebruiken.

Bedien tot wel 10 lampen met de Bluetooth-app

Met de Hue Bluetooth-app kun je de slimme Hue lampen in elke kamer van je huis bedienen. Voeg tot wel 10 slimme lampen toe en bedien ze allemaal heel eenvoudig met je smart phone of tablet.

Creeer de juiste sfeer met warm tot koelwit licht

Deze lampen bieden verschillende tinten warm tot koelwit licht. Omdat de lampen volledig kunnen worden gedimd van zeer helder tot subtiele nachtlampjes kun je de lampen instellen op de perfecte tint en helderheid voor elk moment.

Creeer de perfecte lichtrecepten voor je dagelijkse activiteiten

Ervaar het gemak en de aangename sfeer van vier standaardlichtrecepten speciaal voor je dagelijkse activiteiten: Energie en Concentratie Lezen en Ontspannen. De twee scenes met koele kleuren Energie en Concentratie helpen je 's ochtends op weg en houden je scherp. De warmere scenes Lezen en Ontspannen zijn perfect voor het lezen van een boek en om te ontspannen na een drukke dag.

Bedien lampen met je stem

Bedien je lampen handsfree en gebruik je stem in plaats van een mobiel apparaat! Met eenvoudige spraakopdrachten kun je meerdere lampen of slechts een lamp in een kamer bedienen. Werkt samen met Alexa Google Assistent of Siri.

Ontgrendel alle mogelijkheden van slim licht met Hue Bridge

Voeg een Hue bridge (afzonderlijk verkrijgbaar) toe aan je slimme LED-lampen en ervaar alle mogelijkheden van Philips Hue. Met een Hue bridge kun je tot maar liefst 50 lampen toevoegen om in en rond je hele huis de perfecte sfeer te creeren. Maak timers en routines gebruik je lichten om beter wakker te worden en bij het slapengaan. Bedien je lampen ook als je niet thuis bent of voeg slimme accessoires toe zoals bewegingssensoren en slimme draadloze schakelaars.

Specificaties

Merk
Philips
EAN
8718699673208
Soort artikel
Dimmer
Serie
Hue Indoor