109,99
Op voorraad in de winkel,direct te bestellen.
Hue standaardlamp E27 - wit en gekleurd licht - 2-pack

Gratis afhalen in de winkel

Liever thuisbezorgd? Dat kan natuurlijk ook!

Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden

Snelle afhandeling van de order, zodat je deze zo snel mogelijk thuis ontvangt.

Adviseurs met productkennis

Heb je vragen of zoek je professioneel advies? Onze adviseurs staan voor je klaar!

Gratis afhalen in de winkel

Liever thuisbezorgd? Dat kan natuurlijk ook!

Voor 17.00 uur besteld, vandaag verzonden

Snelle afhandeling van de order, zodat je deze zo snel mogelijk thuis ontvangt.

Adviseurs met productkennis

Heb je vragen of zoek je professioneel advies? Onze adviseurs staan voor je klaar!

Omschrijving

Makkelijke slimme verlichting

 

Geef elke kamer kleur met twee Philips Hue white and color ambiance LED-lampen met E27-fitting voor warm- tot koelwit licht en tot wel 16 miljoen kleuren. Gebruik Bluetooth om de slimme lampen direct te bedienen of maak verbinding met de Hue bridge voor toegang tot alle beschikbare slimme verlichtingsfuncties zoals het personaliseren van lichtscenes het instellen van timers en nog veel meer.

Makkelijke slimme verlichting

Bedien tot wel 10 lampen met de Bluetooth-app

Met de Hue Bluetooth-app kun je de slimme Hue lampen in elke kamer van je huis bedienen. Voeg tot wel 10 slimme lampen toe en bedien ze allemaal heel eenvoudig met je smart phone of tablet.

Creeer een persoonlijke beleving met gekleurd slim licht

Transformeer je huis met meer dan 16 miljoen kleuren en creeer onmiddellijk de juiste sfeer voor elke gebeurtenis. In een handomdraai verhoog je zo de feeststemming op een feest verander je je woonkamer in een filmzaal breng je de inrichting van je huis tot leven met kleuraccenten en nog veel meer.

Creeer de juiste sfeer met warm tot koelwit licht

Deze lampen bieden verschillende tinten warm tot koelwit licht. Omdat de lampen volledig kunnen worden gedimd van zeer helder tot subtiele nachtlampjes kun je de lampen instellen op de perfecte tint en helderheid voor elk moment.

Creeer de perfecte lichtrecepten voor je dagelijkse activiteiten

Ervaar het gemak en de aangename sfeer van vier standaardlichtrecepten speciaal voor je dagelijkse activiteiten: Energie en Concentratie Lezen en Ontspannen. De twee scenes met koele kleuren Energie en Concentratie helpen je 's ochtends op weg en houden je scherp. De warmere scenes Lezen en Ontspannen zijn perfect voor het lezen van een boek en om te ontspannen na een drukke dag.

Bedien lampen met je stem

Bedien je lampen handsfree en gebruik je stem in plaats van een mobiel apparaat! Met eenvoudige spraakopdrachten kun je meerdere lampen of slechts een lamp in een kamer bedienen. Werkt samen met Alexa Google Assistent of Siri.

Ontgrendel alle mogelijkheden van slim licht met Hue Bridge

Voeg een Hue bridge (afzonderlijk verkrijgbaar) toe aan je slimme LED-lampen en ervaar alle mogelijkheden van Philips Hue. Met een Hue bridge kun je tot maar liefst 50 lampen toevoegen om in en rond je hele huis de perfecte sfeer te creeren. Maak timers en routines gebruik je lichten om beter wakker te worden en bij het slapengaan. Bedien je lampen ook als je niet thuis bent of voeg slimme accessoires toe zoals bewegingssensoren en slimme draadloze schakelaars.

Specificaties

Merk
Philips
EAN
8718699673284
Soort artikel
Led lamp
Serie
Hue Indoor