Een stijlvolle lamp

Uniek in zijn soort, de draadloze tafellamp Humble One! Want dit kleine lampje maakt pas echt een grote indruk vinden wij. Waarom? Omdat het een eerbetoon is aan de traditionele gloeilamp maar geheel draadloos is. Wij laten je graag zien waarom wij zo’n fan zijn van dit nieuwe lampje in onze assortiment.

Waar het allemaal begon…

De reis begon een aantal jaar geleden toen een aantal creatieve Amsterdamse ontwerpers de Humble One bedachten. Het zou het eerste energiezuinige, batterijgevoede lamp moeten worden met daarbij een gloeilamp die ook nog eens gloeit als een ouderwetse gloeilamp. Elke keer probeert dit merk zijn grenzen van creativiteit te verleggen, dit combineren ze met opkomende technologie. Om dit zo haalbaar mogelijk te maken brainstormen en onderzoeken ze dagelijks. En zie hier de Humble One!

Humble One Humble One

Ontdek meer van onze verlichting >

Een tafellamp met grote indruk

De Humble One is dus de eerst batterijgevoede lamp. De lampen gloeien als een ouderwetse gloeilamp, maar in werkelijkheid zijn ze gemaakt van vele kleine LED’s. Dit betekent dat de lampen extra energiezuinig zijn en worden aangedreven door de geïntegreerde batterij aan de onderkant van de lamp. Gemiddeld genomen levert een volledige lading van de lamp tot wel 100 uur licht op! De lamp laad je heel eenvoudig op via een meegeleverde kabel, draadloos op een Qi-standaard oplader of op een bijpassende Humble dock.

Humble One

Maar hoe werkt deze lamp precies nog meer? Door op de + knop te drukken aan de onderkant, wordt de lamp aan of uit gezet. Ook kun je de helderheid van de lamp veranderen in drie standen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kaarsverlichting, maar ook voor ambient- of werkverlichting. Zo komt de lamp altijd perfect van pas. De draagbare Humble One zijn perfect voor op een tafel, een plank of andere leuke hoekjes in huis waar je geen stopcontact tot je beschikking hebt.

Shop deze leuke lampen online >

Humble One Humble One

Humble One

Humble One Humble One

Ben jij ook helemaal enthousiast geworden van de Humble One? Kom langs in onze winkel en vind dit prachtige lampje op onze verlichtingsafdeling. Je kunt onze specialisten altijd om nog meer informatie vragen.

Bekijk onze openingstijden >

Humble One

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *