Industriële deuren

Industrieel wonen is nog steeds een trend van het moment.  In de meubels, lampen en vloeren zien we de industriële stijl terugkomen. Ook bij deuren zien we deze stijl steeds vaker. Zo deelden we al eens een blog over de industriële Nero Legno deuren van Austria, maar ook Skantrae heeft een serie industriële deuren.

Één van de woontrends op dit moment is industrieel, stoer en robuust. De series van Austria en Skantrae sluiten hier perfect op aan. Industriële deuren met een stalen look maar gemaakt van hout. Dat maken deze deuren betaalbaar, en door de minimalistische vormgeving echte eyecatchers voor in het interieur.

Austria Nero Legno deuren

Waar je voorheen eventjes moest sparen voor een stalen deur met de kenmerkende industriële look, heeft Austria een mooi en betaalbaar alternatief met de Nero Legno serie: houten binnendeuren met een stalen look. Deze zwarte binnendeuren zijn met glas en van hout. Vanaf nu te bewonderen in onze showroom.

 

Bekijk meer over de Nero Legno deuren >

Skantrae SlimSeries

De industriële SlimSeries van Skantrae, deze serie bestaat uit 11 modellen, allen zwart voorbehandeld. Deze deuren hebben een KOMO- en FSC-certificering en dat betekent dat er naast het trendy design, ook aandacht is geschonken aan duurzaamheid.

 

De designdeuren zijn leverbaar in vele stompe standaardmaten, vlakverdelingen en roedebreedtes. Deze deuren zijn geschikt voor stompe kozijnen, maar kunnen ook perfect als schuifdeur worden ingezet. Hiervoor heeft Skantrae een speciale collectie van moderne grepen en kommen ontwikkeld. Bovendien heeft Skantrae geheel in minimalistische stijl een schuifdeur-ophangsysteem, om deze unieke deuren optimaal tot zijn recht te laten komen!

 

Daarnaast zijn er nu ook speciale taatsdeuren beschikbaar in deze stijl. Taatsdeuren zijn net even anders dan gewone deuren. Ze hebben een scharnier in zowel de vloer als het kozijn bovenin. Dit is ideaalwant zo creëer je het effect van een klapdeur.

 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de industriële deuren in onze showroom.  

Bekijk onze openingstijden >

skantrae-slimseries-boer-staphorst (5)

26 reacties

 1. Jorian withaar - Hallo,
  Vanaf wanneer zijn deze deuren te zien in de winkel?

  • Kelly Dunnink - Beste Jorian,

   Bedankt voor je reactie op onze industriële deuren. De industriële Nero Legno deuren van Austria zijn al binnen in onze showroom (t/m 30 september met 15% korting zelfs). Dus deze kan je al komen bekijken! De Skantrae Slimseries verwachten we binnenkort.
   Ik hoop je vraag hiermee voldoende te hebben beantwoord. Als ik verder iets voor je kan doen hoor ik het graag!

   Met vriendelijke groet,

   Kelly Dunnink

 2. Maria Klink - Welke afmetingen zijn er verkrijgbaar in de schuifdeur

  • Kelly Dunnink - Beste Maria,

   Bedankt voor je reactie op onze industriële deuren. Ik heb je vraag over de schuifdeuren doorgestuurd naar de afdeling Deuren.
   Zodra ik een reactie van de afdeling terug heb, ontvang je van mij een e-mail!

   Met vriendelijke groet,
   Kelly Dunnink

 3. T. Dao - Hebt u de industriële SlimSeries van Skantrae in wit kleur?

  • Kelly Dunnink - Goedemorgen T. Doa,

   Bedankt voor uw reactie op de Skantrae Slimseries. Ik heb uw vraag doorgestuurd naar de betreffende afdeling.
   Zij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden via de e-mail.

   Met vriendelijke groet,
   Kelly Dunnink

 4. Anita Sluijs - Goedemorgen, een vraagje?? In welke kleur zwart worden de deuren gelakt? De deuren zijn al in de grondverf toch?

  • Danique Pierik - Goedemorgen Anita,

   Bedankt voor je reactie op onze industriële deuren. Ik heb je vraag over de industriële deuren doorgestuurd naar onze afdeling Deuren. Zodra ik antwoord van de afdeling heb, kom ik er bij je op terug.

   Ik hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

  • Danique Pierik - Goedemorgen Anita,

   In mijn vorige reactie gaf ik aan dat ik bij je terug zal komen voor het antwoord op de vraag over de industriële deuren.

   Ik heb antwoord ontvangen van de betreffende afdeling. Zij geven aan dat de deuren van Austria gegrond worden geleverd in de ral kleur 9005 (gelijkend op). De deuren van Skantrae worden gegrond geleverd in de ral kleur 9011 (gelijkend op).

   Ik hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

 5. eddie vos - Hallo,
  Wij hebben belang bij twee schuifdeuren van drie vakken wat tussen twee wandjes moet komen 103 x 231,5 wat zijn de kosten.

  • Danique Pierik - Goedemiddag Eddie,

   Bedankt voor je reactie op onze industriële deuren. Ik heb je vraag over de kosten van de deuren doorgestuurd naar onze afdeling Deuren. Zij zullen zo snel mogelijk via de mail contact met je opnemen.

   Ik hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

 6. Luuk - Ook voor pui met openslaande deuren naar buiten?
  Met vriendelijke groet,
  Luuk

  • Danique Pierik - Goedemorgen Luuk,

   Bedankt voor je reactie op onze industriële deuren. Ik heb je vraag doorgestuurd naar onze afdeling deuren. Zodra ik een antwoord van hen terug heb, kom ik er bij je op terug.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

  • Danique Pierik - Goedemorgen Luuk,

   In mijn vorige reactie gaf ik aan dat ik bij je terug zou komen op de vraag of de deuren ook voor een pui met openslaande deuren gebruikt kunnen worden. Ik heb inmiddels antwoord terug ontvangen van de desbetreffende afdeling en zij geven aan dat de deuren uit de SlimLine serie van Skantrae binnendeuren zijn. Deze kunnen dus niet als buitendeur worden gebruikt.

   Ik hoop je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

 7. michiel - Ik zoek een industriele (taats) deur van 250 hoog en circa 100 breed met daarbij een vast paneel van circa 65 breed. Hout, steel look. Wat kost dit?

  • Danique Pierik - Goedemorgen Michiel,

   Bedankt voor uw reactie op onze industriële deuren. Ik heb uw vraag doorgestuurd naar onze Deurenafdeling. Zij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk via de mail beantwoorden.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

 8. Charlotte - Goedemorgen,

  Graag zou ik advies willen over openslaande zwarte deuren (houtlook). Onlangs heb ik met mijn vriend een jaren 30 woning gekocht en de woning is nu zo goed als klaar. Nu wil ik erg graag zwarte industriële deuren, echter wil ik openslaande deuren in een wit kozijn. Graag zou ik advies willen of dat mooi is om zwarte openslaande deuren (houtlook) in een wit kozijn te plaatsen.

  Kunt u mij een prijsindicatie geven over openstaande deuren.

  Ik wacht u reactie af.

  Alvast vriendelijk bedankt.

  Met vriendelijke groet, Charlotte

  • Danique Pierik - Goedemiddag Charlotte,

   Bedankt voor uw reactie op onze industriële deuren. Ik heb uw vraag doorgestuurd naar onze deurenafdeling. Zij nemen zo spoedig mogelijk via de mail contact met u op. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

 9. Anne - Hallo,

  Is het ook mogelijk om een zwarte, houten industriële deur op maat te laten maken? Ik zou een hoogte moeten hebben van 208cm, maar dat zie ik eigenlijk nergens staan. Is dat überhaupt mogelijk?

  Ik hoor het erg graag!

  • Danique Pierik - Goedemiddag Anne,

   Bedankt voor uw reactie op onze industriële deuren. Ik heb uw vraag doorgestuurd naar onze deurenafdeling. Zij nemen zo spoedig mogelijk via de mail contact met u op. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

 10. Marloes Meermann - Wij zijn geïnteresseerd in deze schuif deuren. Kunnen jullie mij een richtprijs geven voor 2.50 meter breedte en 2.30 meter hoog.

  Gr marloes

  • Danique Pierik - Goedemorgen Marloes,

   Bedankt voor uw reactie op onze industriële deuren. Ik heb uw vraag doorgestuurd naar onze deurenafdeling. Zij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen via de mail. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

 11. Laylana - Wij zoeken een zwart industriële deur in de muur zonder kozijnen.
  Met 3 roedes verdelingen. afmeting is 2.45 hoogte 85 breedte.
  Graag ook de bezorg en Montage kosten. (Amsterdam)

  Mvg,

  • Danique Pierik - Goedemorgen Laylana,

   Bedankt voor uw reactie op onze industriële deuren. Ik heb uw vraag doorgestuurd naar onze deurenafdeling. Zij zullen via de mail zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

 12. Stephanie Nijmeijer - Wij zijn op zoek naar een industriële deur voor in de gang van 1500mm x 2600 mm.
  Is het mogelijk een dubbele deur (2x750mm) te plaatsen? Of liever: een enkele deur (1000mm) met een vast zijpaneel (500mm)?

  • Danique Pierik - Goedemorgen Stephanie,

   Bedankt voor uw reactie op onze industriële deuren.

   Ik heb uw vraag doorgestuurd naar onze deurenafdeling. Zij zullen via de mail zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

 • *
  • *