Inmeetservice

Een prachtige kast, stijlvolle gordijnen en een passende vloer heeft u bij Boer Wonen uitgezocht. Uw keuze is gemaakt. Voordat u ervan gaat genieten moet het nog ingemeten en gemonteerd worden in uw woning. Bij Boer Wonen hebben we daarvoor onze eigen specialisten. Kwaliteit en deskundigheid is daarmee gewaarborgd.

meetservice Boer Staphorst

Onze monteurs en stoffeerders gaan deskundig te werk. U hoeft zich geen zorgen te maken over juiste afmetingen en een deskundige montage. De specialist die bij u thuis komt inmeten gaat ook uw aankoop monteren. Hij kent de situatie, zodat er geen verrassingen zijn tijdens de montage.

Waarom door ons laten inmeten?

  • Tijdens het inmeten van een PVC-vloer wordt ook gekeken naar het vochtgehalte van de betonvloer. Dit mag niet te hoog zijn voor een perfect eindresultaat.
  • Maatwerk kasten worden op de millemeter nauwkeurig ingemeten. Denk aan schuine kanten, muren die niet recht zijn of ruimtes met bijzondere afmetingen.
  • Bij binnenzonwering en raamdecoratie worden kozijnen beoordeeld voor een juiste montage.
  • Buitenzonwering is zwaar en moet opgehangen worden volgens een stevige constructie. Bij u thuis wordt de situatie opgenomen en komt de monteur met een passende oplossing.


Lees alles over het monteren van uw aankoop.