Basis interieurontwerp

Wil je op weg geholpen worden met de styling en inrichting van je huis? Tijdens een basis interieurontwerp krijg je van onze interieurstylistes Francien, Annemarie of Lotte antwoord op al jouw woonvragen.

Waarom kiezen voor een interieurontwerp?

Wanneer je kiest voor een interieurontwerp bij Boer Staphorst, dan bieden wij het totaalplaatje. Bij ons vind je namelijk alles onder één dak. Van vloeren tot behang en van meubelen tot verlichting en nog veel meer. 

Ontdek onderaan deze pagina nog meer inspiratiebeelden.

Tijdens een basis interieurontwerp kun je advies krijgen over kleur, indeling, meubelen, (interieur)stijl en materiaal. Daarnaast kunnen wij in dit uur ons ook richten op specifieke producten zoals een Dock Four of een String Furniture kast. In een uur kunnen Francien, Annemarie of Lotte samen met jou tot een schetsontwerp komen.

Vraag je een basis interieurontwerp aan bij onze interieurstylistes Francien, Annemarie of Lotte, dan vragen zij aan jou een voorbereiding. Het is handig om zoveel mogelijk informatie naar de afspraak mee te nemen. Denk hierbij aan foto's, afmetingen en een plattegrond van de ruimte, maar denk ook aan sfeerbeelden van wat je mooi of juist niet mooi vindt. 

Duur:    60 minuten
Prijs:     50,- euro, bij besteding van 500,- euro in onze winkel ontvang je 50,- euro terug. Dit bedrag dient binnen een jaar te worden besteed.

Onze stylisten kunnen dit advies ook geven bij jou thuis, geef dit aan bij de toevoeging in het formulier. De reiskosten zijn exclusief. We rekenen 0,20 eurocent per kilometer en 50,- euro per uur reistijd. 

Plan jouw afspraak

filter en sorteer