Compleet interieurontwerp

De plek waarin wij leven neemt een steeds belangrijkere plaats in. Een interieur is hierbij steeds vaker een afspiegeling van onze eigen persoonlijke voorkeuren en interesses. Heb jij hulp nodig bij het inrichten van een nieuwe of bestaande woning en kom je er niet uit? Onze interieurstylistes Francien en Annemarie staan voor je klaar met een compleet interieurontwerp.

Waarom kiezen voor een compleet interieurontwerp?

Met een compleet interieurontwerp krijg je een volledig plan waarmee je aan de slag kan voor de inrichting van jouw gehele woning. Francien of Annemarie gaat samen met jou om tafel om te inventariseren wat de mogelijkheden en wensen zijn. Samen proberen jullie erachter te komen wat jouw stijl is. Na een eerste intake werken ze alles voor je uit en leveren ze een totaalplan, bestaande uit: een moodboard, een indelingsplan met 3D beelden, een materialenplan en een productoverzicht van meubels.

Voorbeelden van wat je kunt verwachten van de uitwerking van een interieurontwerp. Onderaan deze pagina vind je een voorbeeld van een indelingsplan.

Duur:    Intake duurt +/- 60 minuten. Daarna gaan onze stylisten het ontwerp uitwerken en volgt er een eindgesprek.
Prijs:     500,- euro per ruimte, bij besteding van 5000,- euro in onze winkel ontvang je 500,- euro terug. We maken na de intake een offerte waarbij we de prijs definitief maken.

Plan jouw afspraak

filter en sorteer