Compleet lichtplan

Merk je dat je te weinig licht hebt in jouw interieur? Overweeg dan om aan de slag te gaan met een goed lichtplan. Heb je een nieuwbouwwoning of ga je verbouwen, dan is het verstandig om in een vroeg stadium een lichtplan te maken. Ideaal, want de aansluitpunten voor de verlichting kunnen dan op de juiste plek(ken) worden aangelegd. Ook bij een bestaand interieur kun je jouw verlichting ook goed onder de loep nemen.

Waarom kiezen voor een compleet lichtplan bij Boer Staphorst?

Samen kijken we naar het gebruik van de ruimte. De interieurontwerper kijkt waar licht in de ruimte nodig is en zoekt passende verlichting erbij uit in jouw eigen stijl.

Het compleet lichtplan is een mooie aanvulling op het complete interieurontwerp, maar kan ook los aangevraagd worden. Let op, voor een compleet lichtplan is het noodzakelijk om een juiste indeling van de ruimte te weten. Neem een plattegrond en foto’s van je ruimte mee. Ook hierin kunnen de interieurontwerpers met jou meedenken.

Duur van het compleet lichtplan: Het compleet lichtplan beginnen we met een persoonlijk intakegesprek. Er wordt met elkaar een plan van aanpak gemaakt. Vervolgens wordt het plan door de interieurontwerpers uitgewerkt en volgt er een presentatiemoment van het plan.
Prijs van het compleet lichtplan: 200,- euro per verdieping, bij besteding van 2000,- euro in onze winkel ontvang je 200,- euro in de vorm van een waardebon terug.

Plan jouw afspraak voor een compleet lichtplan

filter en sorteer