De heerlijke geuren van Janzen

Wat is er nu lekkerder om na een drukke dag thuis te komen in een oase van rust? En helemaal in combinatie met de geuren en kleuren waar jij van houdt. Met de producten van Janzen creëer je in je omgeving een eigen gevoel van geluk. Je vindt de collectie nu bij Boer!

Een pure en ontspannen belevenis

De geuren van Janzen zijn ontstaan uit een voorliefde voor de rijkdom die meestal wordt ervaren tijdens het maken van een reis. Tijdens het maken van een reis sta je sneller stil bij de kleinere dingen in het leven, bij de geuren van het ongewone en de kleuren van het onbekende.

JANZEN-PRODUCT-002

Janzen gebruikt pure ingrediënten voor haar producten en dat maakt dat de producten, met onder andere geuren van Chinese Jasmijn, Franse rozen en Australisch sandelhout, een aanvulling zijn voor iedereen. Daarnaast zorgen de producten voor een streling van de huid en een pure en ontspannen belevenis oftewel pure moments of happiness.

Ontspannen voor lichaam en geest

Alle producten zijn ontspannend voor lichaam en geest. Ze maken van ieder huis een thuis. En het fijne is dat wanneer je een favoriete geur hebt die je het liefst de hele dag wilt ruiken, dan heeft Janzen de oplossing. Want alle producten zijn in elk parfum verkrijgbaar. Zo vind je bij Janzen verschillende verzorgingsproducten voor het hele lichaam, zoals foam, shower gel, scrub, spray en lotion.

Nu ook voor in huis

Maar ze hebben niet alleen lichaamsproducten in het assortiment, maar ook heerlijke geurstokjes en geurkaarsen voor in huis. Met de geurstokjes verspreid je die heerlijke geur door het huis. Geschikt voor elke gewenste kamer: van woonkamer tot toilet en van slaapkamer tot keuken. De geurkaarsen geven licht, sfeer en warmte in elke gewenste geur. De speciale was zorgt ervoor dat de geur langzaam door huis wordt verspreidt.

Janzen geurstokjes - Boer Staphorst

Leuk om te krijgen en weg te geven

Met de verschillende giftsets geef je je familie, vrienden of gewoon jezelf een pure moment of happiness. Het is een goed cadeau voor alle gelegenheden. Verschillende producten uit het assortiment van Janzen zijn in de giftsets met elkaar gecombineerd.

JANZEN-PRODUCT-007

Het is jammer dat mobiele apparaten geen geursensoren hebben. Maar het is zeker de moeite waard om de geuren te komen ruiken in onze winkel. Je vindt het complete assortiment op onze badkameraccessoires afdeling boven.

Onze openingstijden >

JANZEN-PRODUCT-001

2 reacties

 1. Piet de Vries - Hoe kan ik de wasmachine wegwerken in de bad kamer?

  • Danique Pierik - Goedemiddag Piet,

   Bedankt voor uw reactie! We hebben hele mooie kasten waarin de wasmachine weggewerkt kan worden. Deze kasten kunnen in dezelfde kleur besteld worden als de andere meubelen in de badkamer zodat het één geheel is/blijft.

   Hopende hiermee uw vraag te hebben beantwoord.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

 • *
  • *

  De verspreiding van het Coronavirus heeft grote impact op ons allemaal. Boer Staphorst is gewoon geopend, maar hanteert aangepaste openingstijden. Wij verwelkomen u ook nu graag in onze winkel, waar we strenge voorzorgsmaatregelen hebben getroffen op basis van de richtlijnen van het RIVM. Ook een afspraak inplannen met onze medewerkers is natuurlijk mogelijk, zo bent u verzekerd van deskundig advies tijdens uw bezoek!

   

  Lees hier alles over onze voorzorgsmaatregelen en aangepaste openingstijden