Persoonlijk advies

Op zoek naar uw droomkeuken? Wij helpen u graag aan de hand van een persoonlijk advies. Maak hieronder een afspraak zodat wij u gelijk kunnen helpen bij een bezoekje aan onze showroom.

Maak vrijblijvend een afspraak om uw wensen uiteen te zetten. U krijgt persoonlijk advies van onze keukenadviseur. Samen maken we een eerste aanzet in 3D naar uw droomkeuken. Met onze laagste prijsgarantie betaalt u nooit teveel. Ook dat is Boer Staphorst. Eerlijk, deskundig en vertrouwd.

Häcker - Wit hoogglans lak - Moderne keuken Häcker - Wit hoogglans lak - Moderne keuken

Handige tips als voorbereiding voor de eerste afspraak;

  • Download de keukenchecklist, het bevat praktische vragen, welke tijdens een afspraak besproken worden. Probeer het in te vullen en neem de keukenchecklist mee naar de afspraak.
  • Lees de blog; Tips voor uitzoeken keuken >

Coronacrisis

Wij vinden de gezondheid van onze klanten en medewerkers heel belangrijk en willen u dan ook vragen om de regels gesteld door het RIVM in acht te nemen.
Voelt u zich niet lekker, grieperig, verkouden e/o hoesten dan willen wij u dringend verzoeken om niet naar onze showroom te komen en de afspraak op een later moment in te plannen.
Verder willen wij u verzoeken om zoveel mogelijk de voorgestelde afstand tot elkaar te bewaren en vooral niet met meer personen te komen dan strikt noodzakelijk is. Om die reden vragen wij u om uw kinderen niet mee te nemen naar onze showroom.

Maak vrijblijvend een afspraak

Vul hier uw gegevens in met uw voorkeursdatum en tijdstip. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het vastleggen van een definitieve afspraak.

  • Let op: we hebben alleen op donderdag en vrijdag koopavond, dus op deze dagen kunt u alleen een afspraak 's avonds inplannen. Momenteel is er alleen op donderdag koopavond, i.v.m. de Coronacrisis hebben we tot nader order geen koopavond op de vrijdag.
  • * verplichte velden