Persoonlijk advies

Op zoek naar uw droomkeuken? Wij helpen u graag aan de hand van een persoonlijk advies. Maak hieronder een afspraak zodat wij u gelijk kunnen helpen bij een bezoekje aan onze showroom.

Maak vrijblijvend een afspraak om uw wensen uiteen te zetten. U krijgt persoonlijk advies van onze keukenadviseur. Samen maken we een eerste aanzet in 3D naar uw droomkeuken. Met onze laagste prijsgarantie betaalt u nooit teveel. Ook dat is Boer Staphorst. Eerlijk, deskundig en vertrouwd.

Häcker - Wit hoogglans lak - Moderne keuken Häcker - Wit hoogglans lak - Moderne keuken

Handige tips als voorbereiding voor de eerste afspraak;

  • Download de keukenchecklist, het bevat praktische vragen, welke tijdens een afspraak besproken worden. Probeer het in te vullen en neem de keukenchecklist mee naar de afspraak.
  • Lees de blog; Tips voor uitzoeken keuken >

Coronacrisis

Wij vinden de gezondheid van onze klanten en medewerkers heel belangrijk en willen u dan ook vragen om de regels gesteld door het RIVM in acht te nemen. Voelt u zich niet lekker, grieperig, verkouden e/o hoesten dan willen wij u dringend verzoeken om niet naar onze showroom te komen en de afspraak op een later moment in te plannen. Verder willen wij u verzoeken om zoveel mogelijk de voorgestelde afstand tot elkaar te bewaren en vooral niet met meer personen te komen dan strikt noodzakelijk is. Om die reden vragen wij u om uw kinderen niet mee te nemen naar onze showroom.

Notitie

Momenteel is het gezellig druk op onze keukenafdeling en zijn de agenda’s van onze adviseurs goedgevuld. Uw droomkeuken samenstellen is geen dagelijkse bezigheid en iets waar tijd voor nodig is. Wij plannen de afspraken om die reden ruim in, waardoor het helaas kan voorkomen dat uw afspraak pas later dan uw voorkeursdatum ingepland kan worden. Wij vragen hiervoor uw begrip en hopen u zo spoedig mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Maak vrijblijvend een afspraak

Vul hier uw gegevens in met uw voorkeursdatum en tijdstip. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het vastleggen van een definitieve afspraak.

  • Let op: we hebben alleen op donderdag koopavond.
  • * verplichte velden