Keukenshowroom

De keukenshowroom van Boer Staphorst is een bron van inspiratie voor uw toekomstige droomkeuken. Van klassiek tot modern, van eenvoudig tot luxe: u vindt het in onze keukenshowroom. Onze keukenadviseurs helpen u graag bij het realiseren van uw droomkeuken.

Sfeerimpressie

De sfeerimpressie geeft een beeld weer van de sfeer en diversiteit in onze keukenshowroom. Bekijk het onderstaande filmpje.

Ontdek onze keukenshowroom

Naast de vele complete keukens zijn er verschillende materiaalsoorten, apparaten en toebehoren in de keuken showroom te bekijken. De mogelijkheden op keukengebied zijn oneindig groot. Een ruime selectie van de mogelijkheden vindt u in onze uitgebreide showroom. En ziet u bijvoorbeeld een gewenste uitvoering of apparaat niet staan? Vraag gerust onze keukenadviseurs. Zij helpen u graag verder.

Ontdek onze showroomkeukens >

Inspiratie Pagina Keukens - VTWonen - Showroomkeukens - JH_L0616 kopie╠êren 

Binnenkijken in de keukenshowroom

Neem een kijkje in onze keukenshowroom. Wandel op een virtuele wijze langs al onze keukens. Ervaar de grootte en de diversiteit in het aanbod van Boer Keukens door middel van onderstaande virtuele tour.

Hoe werkt het:

  • Plaats uw muis op de onderstaande afbeelding;
  • Er verschijnt een pijl, klik daarop en het beeld beweegt, u gaat vooruit;
  • Klik aan de rechterkant in het beeld op het rondje met twee pijltjes om alle hoeken in de showroom te bekijken of wanneer u weer terug wilt.
  • Maak een rondje door de showroom en laat u inspireren.

Kookdemonstratie

Bij Boer Staphorst is het altijd genieten! Tijdens onze koopavonden en zaterdag zijn er in onze keukenshowroom kookdemonstraties te volgen. Want op deze dagen bereiden onze showroomkoks de heerlijkste lekkernijen en hapjes!
Onze showroomkoks bereiden met veel passie heerlijke recepten. En je bent natuurlijk van harte welkom om te komen proeven in onze keukenshowroom. Wil je graag het recept zelf thuis bereiden of meer over het gerecht weten? Vraag het dan aan onze koks, zij helpen je graag verder en beantwoorden al je vragen. Daarnaast voorzien ze je ook graag van tips. Dus kom zeker langs om te proeven!
Al benieuwd naar recepten van onze showroomkoks? De recepten van onze showroomkoks kun je terug vinden in onze blogs.

Showroomkeuken Showroomkeuken

Ontdek enkele recepten van onze showroomkoks >

Speelhoek

Onbezorgd met uw kinderen naar een keukenshowroom? Dat is bij Boer Staphorst geen probleem. In onze keukenshowroom is er ook gedacht aan uw kinderen. Speciaal voor de kinderen is er een speelhoek ingericht.
Wanneer u in gesprek bent met één van onze keukenadviseurs of als u de keukenshowroom gaat bezichtigen dan vermaken uw kinderen zich in de speelhoek van de keukenshowroom. Kleuren, tekenen op een groot krijtbord of ze vermaken zich met het speelgoed, het kan allemaal bij Boer Staphorst. Kom gerust langs met uw kinderen want ze zijn van harte welkom.

Bekijk ook de speelhoek in de Bistro >

Ervaar zelf onze inspirerende keukenshowroom! 

Wij vinden het belangrijk om u een goed advies te geven en maken daar graag tijd voor vrij. Plan daarom uw afspraak, zodat wij u meteen kunnen helpen bij een bezoekje aan onze showroom.

Plan uw afspraak >

Showroomkeukens - JH_L0620 kopie╠êren  Inspiratie Pagina Keukens - Showroomkeuken - VTWonen - JH_L0603 kopie╠êren