Keukenapparatuur

Tegenwoordig is de keuken een plek geworden voor wereldse gerechten met al het gemak en comfort van dien. Denk aan kookplaten met wok en teppanyaki, hightech ovens en PITT Cooking. Daarom biedt Boer Keukens u passend keukenapparatuur met oog voor functionaliteit, praktisch gemak èn een scherpe prijs.

Complete pakketten keukenapparatuur

Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken moeten veel keuzes worden gemaakt op het gebied van kleur, soort en materiaal. Dit geldt natuurlijk ook voor de keukenapparatuur. Daarom hebben wij complete pakketten keukenapparatuur voor u samengesteld. Dat maakt de keuze een stukje makkelijker!

Ontdek onze complete pakketten >

Exclusief dealer van Miele

Boer Staphorst is exclusief dealer van Miele keukenapparatuur. Kwaliteit keukenapparatuur van hoogwaardige materialen, innovatieve technieken en een uniek strak design. Kiest u voor Miele keukenapparatuur dan bent u verzekerd van kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Meer over Miele keukenapparatuur >

Altijd verbonden met uw keukenapparatuur

Uw huishoudelijke apparaten bedienen waar en wanneer u dat wilt via u smartphone en tablet? Dat kan met Siemens Home Connect! Of u nu vanuit uw werk de oven wilt aanzetten of in de supermarkt wilt checken of u nog voldoende melk in de koelkast heeft staat: het is allemaal mogelijk met Home Connect.

Ontdek Siemens Home Connect >

siemens-home-connect-keukens-boer1

Kies net als Jamie Oliver voor de Collection 9!

De Bauknecht Collection 9 wakkert het plezier in koken aan. De Collection 9 bestaat uit verschillend inbouwapparatuur voor de keuken met een uniek design en innovatieve technologieën. Daarom kiest Jamie Oliver voor de Bauknecht Collection 9!

Alle voordelen van de Collection 9 >

bauknecht-collection-9-boer-staphorst (3)

PITT Cooking
PITT Cooking is een nieuwe vorm van koken waarbij de kookpitten subtiel zijn geïntegreerd in het werkblad. U kunt de positie van de branders naar eigen inzicht bepalen en zo bent u de ontwerper van uw kookplek!

Meer over PITT Cooking >

Pitt cooking Boer Staphorst keukens

Merken keukenapparatuur
Merken keukenapparatuur bij Boer Staphorst;

 

Keukenapparatuur bij Boer Staphorst

 

Kom een kijkje nemen in onze keukenshowroom en ontdek ons uitgebreide assortiment keukenapparatuur. 

Inspiratie keukens

Welke indeling wil je? Draait het raam naar binnen? Hoeveel opbergruimte heb je…

Een industrieel design is dé grote trend op dit moment. Het creëert een…

Nieuw bij Boer Staphorst: de wandpanelen van Tjilly. Maak van een saaie ruimte een échte…

Bekijk meer keukenblogs >