Bekijk ons keukenapparatuur!

Tegenwoordig is de keuken een plek geworden voor wereldse gerechten met al het gemak en comfort van dien. Een nieuwe keuken is niet compleet zonder functionele keukenapparatuur. Hierbij komt een hele hoop kijken, denk bijvoorbeeld aan een afzuigkap, kookplaat met wok en teppanyaki, een hightech (combi)oven, een koelkast, vriezer en vaatwasser. Daarom biedt Boer Keukens u passend keukenapparatuur met oog voor functionaliteit, praktisch gemak en een scherpe prijs.

Voor iedere keuken de juiste apparaten

Zonder dat we het doorhebben, heeft keukenapparatuur ontzettend veel invloed op ons kookplezier. Het zou ontzettend vervelend zijn als uw afzuigkap de kookgeuren niet goed genoeg afzuigt, de vaatwasser die heel veel geluid maakt of een oven waarvan u de functies allemaal niet kent. Kortom, uw keuken valt of staat met de juiste apparaten. Boer Staphorst helpt met het kiezen van de juiste keukenapparatuur, zodat u ultiem kookplezier kunt halen uit uw nieuwe keuken!

Etna Keukenapparatuur - Bekijk ons keukenapparatuur

Innovatieve keukenapparatuur van topmerken

Boer Staphorst beschikt over groot een assortiment met kwalitatieve A-merken zoals ATAG, AEG, Miele en Siemens. Een ieder met zo zijn eigen innovatieve karakter: de apparaten worden alsmaar verbeterd, zodat u kunt genieten van een snelle, efficiënte en gebruiksvriendelijke werking. Het maakt niet uit welk merk u kiest, u bent te allen tijde verzekerd van de hoogste functionaliteiten, mooiste designs en bovendien jarenlang kookplezier. Haal het maximale uit uw keuken met de mooiste apparaten!

Ontdek onze topmerken >

Van afzuigkap tot vaatwasser en meer

Wat heeft u nodig in uw nieuwe keuken? U kunt naast de basis keukenapparatuur zoals een kookplaat, afzuigkap, koelkast, oven en vaatwasser kiezen voor nog talloze andere innovatieve apparaten. Ga bijvoorbeeld voor een stoomoven die de dagelijkse maaltijden nog gezonder kan klaarmaken of een praktische kokend waterkraan! Samen zetten we uw wensen op een rijtje en kijken we op basis van uw wensen naar welke keukenapparaten niet mogen ontbreken in uw nieuwe keuken.

Keukenapparatuur bij Boer Staphorst

Afzuigkappen - Ontdek ons keukenapparatuur Koelkasten & Vriezers - Ontdek ons keukenapparatuur

Kookplaten & Fornuizen - Ontdek ons keukenapparatuur Kranen & Spoelbakken - Ontdek ons keukenapparatuur

Ovens & Magnetrons - Ontdek ons keukenapparatuur Vaatwassers - Ontdek ons keukenapparatuur

Keukenshowroom

Kom een kijkje nemen in onze keukenshowroom en ontdek ons uitgebreide assortiment keukenapparatuur.

Bekijk onze openingstijden >