Keukenapparatuur

Tegenwoordig is de keuken een plek geworden voor wereldse gerechten met al het gemak en comfort van dien. Denk aan kookplaten met wok en teppanyaki, hightech ovens en PITT Cooking. Daarom biedt Boer Keukens u passend keukenapparatuur met oog voor functionaliteit, praktisch gemak èn een scherpe prijs.

Complete pakketten keukenapparatuur

Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken moeten veel keuzes worden gemaakt op het gebied van kleur, soort en materiaal. Dit geldt natuurlijk ook voor de keukenapparatuur. Daarom hebben wij complete pakketten keukenapparatuur voor u samengesteld. Dat maakt de keuze een stukje makkelijker!

Ontdek onze complete pakketten >

Exclusief dealer van Miele

Boer Staphorst is exclusief dealer van Miele keukenapparatuur. Kwaliteit keukenapparatuur van hoogwaardige materialen, innovatieve technieken en een uniek strak design. Kiest u voor Miele keukenapparatuur dan bent u verzekerd van kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Meer over Miele keukenapparatuur >

Nieuw: Siemens studioLine blackSteel

Een kleur die je (nog) niet veel ziet, is de kleur zwart in keukens. Maar geleidelijk aan komt daar verandering in. Zo introduceerden we laatst al de allereerste zwarte kokendwaterkraan ter wereld, maar nu komt ook Siemens met een hele nieuwe zwarte collectie aan apparatuur. Genaamd: de Siemens studioLine blackSteel.

Ontdek de studioLine blackSteel >

Altijd verbonden met uw keukenapparatuur
Uw huishoudelijke apparaten bedienen waar en wanneer u dat wilt via u smartphone en tablet? Dat kan met Siemens Home Connect! Of u nu vanuit uw werk de oven wilt aanzetten of in de supermarkt wilt checken of u nog voldoende melk in de koelkast heeft staat: het is allemaal mogelijk met Home Connect.

Meer over Siemens Home Connect >

PITT Cooking
PITT Cooking is een nieuwe vorm van koken waarbij de kookpitten subtiel zijn geïntegreerd in het werkblad. U kunt de positie van de branders naar eigen inzicht bepalen en zo bent u de ontwerper van uw kookplek!

Pitt cooking Boer Staphorst keukens

Keukenapparatuur bij Boer Staphorst

 

Kom een kijkje nemen in onze keukenshowroom en ontdek ons uitgebreide assortiment keukenapparatuur.