Bauknecht Collection 9

De Bauknecht Collection 9 wakkert het plezier in koken aan. De Collection 9 bestaat uit verschillend inbouwapparatuur voor de keuken met een uniek design en innovatieve technologieën. Jamie Oliver heeft al gekozen voor de Collection 9 van Bauknecht! U ook?

Wanneer koken uw passie is

Jamie Oliver en Bauknecht delen hun passie voor koken en dat uit zich in het stimuleren van gezonde voeding, het plezier van het bereiden en natuurlijk het genieten van eten. Daarom kiest Jamie Oliver voor de Bauknecht Collection 9: een collectie met een uniek design en innovatieve technologieën die koken een feest maken!

bauknecht-collection-9-boer-staphorst (3)

Unieke stijl en technologieën

De Bauknecht Collection 9 heeft een onderscheidende en unieke stijl. Robuust en praktisch dankzij kwalitatieve materialen zoals glas en RVS. De apparaten zijn voorzien van innovatieve technologieën die het resultaat zijn van de constante zoektocht naar nieuwe oplossingen.

De Collection 9 is de kersverse winnaar van de laatste Red Dot Design Award.

bauknecht-collection-9-boer-staphorst (2)

Collection 9 apparaten

Met de compacte apparaten uit de Collection 9 bespaart u veel ruimte in de keuken en tijdens het koken. De Collection 9 bevat:

  • oven
  • combi-stoomoven
  • compacte oven met magnetron
  • combi-magnetron
  • koffiemachine

 

De Bauknecht ovens bieden unieke prestaties om alle creativiteit in de keuken te uiten. Dankzij een perfecte, gelijkmatige bereiding van het eten bieden deze ovens uitstekende resultaten. Alle recepten blijven de oorspronkelijke smaak behouden! De koffiemachine, combi-magnetron en stoomoven kunnen prachtig naast een 60 cm inbouwoven geplaatst worden, aangevuld met de handige warmhoudlade.

bauknecht-collection-9-boer-staphorst (1)

Kom langs in onze winkel en ontdek alle apparaten uit van de Bauknecht Collection 9!