Miele keukenapparatuur

Boer Staphorst is exclusief dealer van Miele keukenapparatuur. Kwaliteit keukenapparatuur van hoogwaardige materialen, innovatieve technieken en een uniek strak design. Kiest u voor Miele keukenapparatuur dan bent u verzekerd van kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Miele keukenapparatuur

De afgelopen jaren is de keuken een steeds belangrijkere plek in huis geworden. Na een dag werken kletsen we bij onder het eten en ook de gezellige etentjes met de familie vinden plaats in de keuken. Daarom heeft iedereen zijn eigen wensen met betrekking tot keukenapparatuur: afhankelijk van het budget, de gezinssamenstelling en de beschikbare ruimte. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van een weloverwogen keuze, zodat u jarenlang onbezorgd kunt genieten van uw keuken en de Miele keukenapparatuur.

Miele keukenapparatuur - Boer Staphorst

Openingstijden showroom >

De basis voor iedere keuken

We zien steeds vaker een verregaande integratie van keuken en interieur, waarbij de keuken om de apparaten heen wordt gebouwd. Keukenapparatuur vormt hierbij de basis. Daarom beschikken we over een ruim assortiment Miele keukenapparatuur met unieke designs die passen bij elke woonomgeving. Ervaar in onze keukenshowroom de verschillende mogelijkheden.

Miele keukenapparatuur Miele keukenapparatuur

Nieuw! De Miele Dialog Oven

In 2020 zullen de ovens alleen nog maar slimmer worden. Wellicht kent je de stoomovens van Miele al, waarmee je gezonder en lekkerder kunt eten. Inmiddels is de Miele Dialog Oven ontwikkeld, zo geniet je in eigen huis van de kwaliteit van professionele gastronomie. Deze oven beschikt over unieke technologie en intuïtieve bedieningsmogelijkheden, via je smartphone!
En dit zijn slechts een paar van de vele handige toepassingen van digitalisering in de keuken. Een keukentrend waar we komend jaar niet meer omheen kunnen!

Dé keukentrends van 2020 - Miele Dialog Oven - Miele keukenapparatuur

Ontdek de keukentrends van 2020 >

Tijd besparen met Miele keukenapparatuur

U wilt zo min mogelijk zorgen in en om het huishouden hebben, zodat u meer tijd over heeft voor de dingen waar u echt om geeft. Met keukenapparatuur van Miele bent u daarvan verzekerd en kunnen de huishoudelijk taken snel, eenvoudig en goed worden verricht. Ga bijvoorbeeld voor de Miele-stoomoven: hiermee kunt u een compleet menu bereiden. Heeft u vaak haast? Dan is de drukstoomoven een mooie uitkomst. Hiermee bespaart u tot wel 50% tijd. Nog minder zorgen in de keuken met handige innovaties van Miele:

  • Kookplaat die de afzuigkap automatisch instelt
  • Koffiezetapparaat met automatische koffie-uitloop
  • Koelkasten die groente en fruit tot vier maanden langer vers houden
  • Afwasmachine met de best mogelijke reinigings- en droogresultaten in 58 minuten

Laag energie- en waterverbruik

Miele staat voor duurzaamheid en dat betekent dat de apparaten naast de uitmuntende prestaties ook een uitzonderlijk laag energie- en waterverbruik hebben. Daarnaast heeft Miele ook hele praktische en ruimtebesparende apparaten verkrijgbaar voor kleinere ruimtes, bijvoorbeeld een stoomoven met een magnetronfunctie. Zo kunt u in één apparaat gemakkelijk en gezond stomen en snel ontdooien en verwarmen met de magnetronfunctie. Kortom, voor elke situatie en stijl heeft Miele een passende oplossing!

Miele H6890bp - Merken keukenapparatuur - Miele keukenapparatuur

Wilt u graag advies over ons Miele keukenapparatuur of de apparaten bekijken? Kom langs in onze showroom! Onze adviseurs staan klaar voor informatie en advies. 

Openingstijden showroom >