Pelgrim keukenapparatuur

Pelgrim speelt al bijna 95 jaar een belangrijke rol in vele Nederlandse keukens. Alle Pelgrim keukenapparatuur is vervaardigd van duurzame kwaliteitsmaterialen en voorzien van allerlei technieken. Mooi maar vooral makkelijk!

Mooi Samen lijn van Pelgrim

In de Mooi Samen lijn van Pelgrim gaan mooi en functioneel hand in hand. De lijn bestaat uit een serie ovens, (combi) magnetrons, combisteamers en bijpassende apparaten die perfect te combineren zijn door hun design. Hiermee kunt u zelf een set samenstellen die precies past bij uw wensen.

Stijlvol en stoer

Naast de ovenlijn biedt Pelgrim een compleet assortiment: van combi-stoomovens tot kookplaten en van koelkasten tot vaatwassers. De keukenapparaten van Pelgrim zijn in diverse stijlen leverbaar. Ga bijvoorbeeld voor het populaire matzwarte assortiment voor een echte blikvanger in uw keuken. Plaats de apparaten naast of los van elkaar; ze vormen altijd een stijlvol en stoer geheel!

Combineer een koffiemachine met een combi-stoomoven en maak de keuken compleet met een bijpassend kookplaat en afzuigkap. Het voordeel van matzwarte apparatuur is dat vingerafdrukken door de geëmailleerde laag vrijwel niet zichtbaar zijn en eenvoudig schoon te maken is.

Energiezuinig keukenapparatuur

Energiezuiniger koken wordt steeds belangrijker. Daarom heeft Pelgrim een assortiment keukenapparatuur met het ‘Groene keuze’ label. Zo kunt u precies zien welke apparaten de beste keuze zijn op het gebied van energiezuinigheid. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook goed voor uw eigen portemonnee.

Ook makkelijk
Een aantal handige functies en technieken van Pelgrim keukenapparatuur:

  • Kookplaat met kinderslot en/of pauzefunctie
  • Oven met uitschuifbare binnenruit
  • Afzuigkap met refresh functie: de afzuigkap wordt gedurende 12 uur, elk uur, automatisch wordt ingeschakeld (op stand 1)
  • Vaatwasser met uitgestelde start functie: zo bepaalt u wanneer de vaatwasser start
  • Vriezer met No Frost functie: houdt het vriesgedeelte ijsvrij

 

Persoonlijk advies

Er zijn veel mogelijkheden bij Pelgrim apparatuur en daarom geven wij u graag een persoonlijk advies, zodat u jarenlang met veel plezier van uw keuken en apparaten kunt genieten. Plan vooraf uw afspraak of kom langs in onze keukenshowroom.

Plan uw afspraak >