Siemens Home Connect

Even checken of u nog genoeg melk in de koelkast heeft terwijl u in de supermarkt staat? Dat kan met Siemens Home Connect! Met Siemens Home Connect bent u verbonden met uw wasmachines, ovens en andere huishoudelijke apparaten. Dit maakt het leven efficiënter en gemakkelijker dan ooit tevoren.

Siemens Home Connect is beschikbaar voor iOS en Android. 

siemens-home-connect-keukens-boer1

Over Siemens Home Connect

Home Connect is een app die het mogelijk maakt om huishoudelijke apparaten van Siemens te bedienen via de smartphone of tablet, waar en wanneer u dat wilt. Of u nu vanuit uw werk de oven wilt aanzetten of in de supermarkt wilt checken of u nog voldoende melk in de koelkast heeft staat: het is allemaal mogelijk met Home Connect. U kunt zelfs een melding ontvangen wanneer uw wasgoed klaar is!

Ontdek de Siemens iQ700 ovenserie >

Wilt u weten of uw Siemens apparatuur geschikt is voor Home Connect? Wij helpen u graag verder.

Werking Siemens Home Connect

Siemens Home Connect verbindt uw huiselijke apparaten via de WiFi met uw smartphone of tablet. Het enige wat u dus nodig heeft is een apparaat met Home Connect functionaliteit en de app. Met deze app kunt u de belangrijke functies van de apparaten bedienen, zelfs als u niet in de buurt bent. U kunt uw apparaten aan- en uitzetten, maar ze ook tijdelijk onderbreken of verschillende programma’s na elkaar laten uitvoeren. U kunt ook op ieder gewenst moment de status van uw apparaat controleren zodat u weet of u niet bent vergeten het apparaat aan- of uit te zetten.

siemens-home-connect-keukens-boer

Wist u dat u met de Siemens Home Connect:

  • Een melding kunt krijgen wanneer uw vaatwastabletten op zijn
  • In de koelkast kunt kijken met een camera als u van huis bent
  • Recepten uit de app kunt selecteren en de perfecte bereiding direct naar uw oven kunt sturen
  • De was op afstand kunt doen, en een melding kunt ontvangen wanneer deze klaar is
  • Meldingen kunt ontvangen wanneer u de filter van uw afzuigkap moet vervangen
  • Koffie kunt zetten vanuit bed.
Alvast een demo testen?

Zelfs als u op dit moment geen Siemens Home Connect apparaat bezit, kunt u de app alvast uitproberen. Download de app, selecteer de demo-modus en ervaar alle functies: neem alvast een kijkje in de koelkast of schakel de oven op afstand uit.

siemens-home-connect-boer2

De mogelijkheden zijn zo goed als oneindig met de Siemens Home Connect. Meer weten? Kom langs in onze winkel en ontdek het gemak van Siemens Home Connect!