Vaatwassers

Als er iets uw dat het gemak onderstreept in uw keuken, dan is dat uw vaatwasser. Bij Boer Staphorst vindt u altijd de juiste vaatwasser. Zo zijn er tegenwoordig ook extra zuinige vaatwassers die dit gemak nog een stukje interessanter maken.

Inbouwmodel
Vaatwassers bij Boer Staphorst zijn verkrijgbaar in inbouwmodel. Een inbouwvaatwasser wordt ingebouwd in het interieur van de keuken. De vaatwasser heeft in dit geval geen eigen werkblad of een tegengewicht. Een inbouwvaatwasser heeft een complexere deur en is meer in hoogte verstelbaar.

Couverts
Onder couverts wordt verstaan: een set eetgerei voor 1 persoon. Vaatwassers zijn in verschillende grootten (couverts) beschikbaar. In een gemiddelde vaatwasser passen 12 couverts. Dit kan voor een klein huishouden teveel zijn. Daarom zijn er ook smalle (9 couverts) en mini-vaatwassers (4-6 couverts). Ook voor grote huishoudens heeft Boer Staphorst een passende oplossing: tegenwoordig hebben we vaatwassers met een inhoud van wel 15 couverts!

Uitgestelde start
De uitgestelde start zorgt ervoor dat u bepaald wanneer de machine zijn werk moet doen. Heel eenvoudig stelt uzelf de starttijd in van de vaatwasser om zo goedkoop en efficiënt mogelijk te kunnen afwassen.

Energielabel
De vaatwassers worden steeds zuiniger. Voorheen liep het energielabel van G tot A, maar tegenwoordig van D tot A+++. De vaatwassers in energieklasse A+++ zijn de zuinigste.

Merken
Een vaatwasser dient van goede kwaliteit te zijn. U wilt immers dat een vaatwasser een poosje mee gaat. Daarnaast kan een goedkope vaatwasser uiteindelijk door hoge water- en energiekosten nog duurder uitvallen dan een vaatwasser van een bekend merk. Boer Staphorst biedt vaatwassers aan van bekende merken als:

  • Siemens
  • Atag
  • Bauknecht
  • Etna
  • Pelgrim
  • AEG

 

Kom langs in onze winkel! Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van een geschikte vaatwasser.

Boterkoek: één van de overheerlijke Hollandse lekkernijen voor bij de koffie of thee. Dat…

De banaancake kun je in vele varianten maken met allerlei heerlijke toevoegingen. De winterse…

Welke indeling wil je? Draait het raam naar binnen? Hoeveel opbergruimte heb je…

Bekijk meer keukenblogs >