Keukenbladen trend: Space Station

Bekijk de nieuwste keukenbladen trend 2017 van Dekker Zevenhuizen: Space Station. Rond tegenover vierkant en zwart tegenover wit: het ene valt pas op als je het andere ziet. Laat je inspireren en ontdek keukenbladen en achterwanden van de mooiste en meest praktische materialen.

Meer over onze werkbladen >

Space Station
Space elementen vormen een eindeloze inspiratiebron voor het interieur. Dit is terug te zien in futuristische interieurs die minimalistisch, maar soms ook buitenaards zijn. In de keuken vertaald zich dat door naar de keukenbladen van materialen als warmgewalst rvsCorian en hoogglans achterwanden van bijvoorbeeld AluSplash.

Laat je inspireren door het onderstaande filmpje van de trend Space Station.

Warmgewalst RVS
Nieuw: een keukenblad met een mooie natuurlijke uitstraling doordat het blad wordt warmgewalst. Het oppervlak is matter en het heeft een unieke structuur. De bladen zijn ook verkrijgbaar in de grovere structuur, glad en zelfs richtingsloos geborsteld.

Bekijk ook onze keukenbladentrend Urban Jungle >

warmgewalst rvs keukentrend1 warmgewalst rvs keukentrend

Corian
Corian bestaat uit mineralen, hars en pigmenten. Het is duurzaam materiaal, dat massief en homogeen is, en heeft daarom vele voordelen. Het blad is nagenoeg ondoordringbaar en kleine krassen kunnen eenvoudig worden hersteld. De bladen kunnen volledig op maat worden gemaakt en in iedere gewenst vorm worden gebogen. Het materiaal is in vele kleuren verkrijgbaar: alleen al het aantal tinten wit is enorm! Zo is er voor ieder de juiste kleur.

image-2016-12-15 (4)

Decortop Tunder
Een concreet product uit de trend Space Station is het blad DecorTop Tunder. Dit keukenblad oogt robuust en heeft een grove, diepe structuur. Dit extra dikke laminaat is verkrijgbaar in verschillende kleuren. DecorTop staat prachtig bij donkere kleuren, en vormt een mooi contrast met lichtere tinten.

image-2016-12-15 (5)

Hoogglans achterwand AluSplash
AluSplash is een ideale oplossing tegen spatten. Het is hittebestendig, duurzaam, goed geprijsd én milieuvriendelijk. Kortom, helemaal van nu en verkrijgbaar in 8 moderne kleuren. De innovatieve en onderhoudsarme AluSplash achterwanden hebben aluminium in de basis en zijn afgewerkt met een uv-bestendige hoogglanscoating. Perfect voor een achterwand!

aqusplash achterwand keukentrend space station Alusplash achterwand

Nóg meer inspiratie op doen? Neem een kijkje in onze eigen keukenshowroom! 

warmgewalst rvs keukentrend1

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *