Keukenbladen trend: Urban Jungle

Creëer een stoere keuken met de nieuwste keukenbladen trend 2017 van Dekker Zevenhuizen: Urban Jungle. Denk aan bakstenen muren en rauw betonnen vloeren. De meubelen lijken wel rechtstreeks uit de werkplaats te komen! Laat je inspireren en ontdek keukenbladen van de meest stoere materialen. 

Meer over onze werkbladen >

Urban Jungle
Een stoer interieur met Urban Jungle. Denk aan bakstenen muren, rauwe betonnen vloeren, stalen constructies en industriële ramen. Binnen deze trend zijn geen frutsels te zien, alles heeft een praktische functie. De materialen die we binnen deze trend zien zijn oxideachtige tinten keramiek, TopCore of composietsteen met een levendige betonlook.

Laat je inspireren door het onderstaande filmpje van de trend Urban Jungle.

TopCore 
TopCore heeft vele voordelen en is daardoor ideaal als keukenblad. TopCore is stootvast, watervast, hygiënisch en makkelijk te reinigen. Het grootste voordeel van TopCore zit hem in de decoratieve toplaag. De structuren zien er niet alleen uit als hout, textiel of steen: maar ze voelen ook echt zo aan! Dit biedt eindeloos veel mogelijkheden voor een trendy ontwerp.

Bekijk onze keukens >

 keukenblad Oxide Brown TopCore Boer Staphorst
Kies bijvoorbeeld voor de stoere kleur: Oxide Brown.

EQ composietsteen
Composietsteen is een combinatie van design, gemak en duurzaamheid. Composietsteen bestaat voor een groot deel uit kwarts en heeft daardoor een natuurlijke uitstraling. Het is een samengesteld product van mineralen, pigmenten en bindhars. Daardoor beschikt composietsteen over vele voordelen: niet poreus, krasvast, hittebestendig en verkrijgbaar in een scala van kleursoorten: van landelijk tot design.

Composieten werkblad Composiet keukenblad easy grey Boer Staphorst
Binnen de trend Urban Jungle past de kleur Capiz Grey perfect met zijn levendige betonlook!

Nóg meer inspiratie op doen? Neem een kijkje in onze eigen keukenshowroom en ontdek alle mogelijkheden!

Composieten werkblad

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *