Keukenapparatuur

Keukenapparatuur

Tegenwoordig is de keuken een plek geworden voor de lekkerste gerechten met al het gemak en comfort van dien. Een keuken is daarom niet compleet zonder keukenapparatuur, het vormt de basis van uw keuken. Bij ons heeft u keuze uit de grootste collectie keukenapparatuur. We hebben de meest innovatieve verwerkt in onze keukenapparatuur. Van ovens tot koelkasten en van afzuigkappen tot vaatwassers. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van keukenapparatuur? Lees dan snel verder.

Trends op het gebied van keukenapparatuur

Op het gebied van keukenapparatuur is er continue een verandering gaande. Nieuwe technologieën en technieken passen zich steeds aan in een wereld die regelmatig verandert. Deze trends zien wij momenteel ook terugkomen in onze winkel. Wij lichten graag een aantal van deze trends voor u uit.

Neem bijvoorbeeld de kookplaten met een geïntegreerde afzuiging. Met de Siemens inductionAir geniet u van een geurvrije en open keuken. Dit systeem is de perfecte combinatie van een krachtige afzuiging en een flexibele kookplaat. U kunt de twee aangrenzende kookzones gemakkelijk aan elkaar combineren tot één geheel. Tegenwoordig is daar ook de inductionAir Plus, dit systeem zuigt stoom en damp direct af daar waar het ontstaat. Dit komt doordat de afzuigunit direct in het zwarte keramisch glazen oppervlakte is aangebracht. De Siemens inductionAir is dus een ware aanwinst voor in de keuken!

Lees meer over de InductionAir

Hoe handig is het dat je altijd kokend water bij de hand hebt? Kokend water kranen bieden de ideale oplossing voor het lange wachten op de waterkoker of de ketel op het vuur. Een extra stukje comfort in uw keuken! De Quooker kokendwaterkraan is een veilig en gemakkelijke oplossing dat direct kokend water levert. U kunt hierbij kiezen tussen een kokendwaterkraan met bijpassende mengkraan of de Quooker Fusion. Dit is een kraan voor warm, koud, gefilterd, bruisend en kokend water.

Ontdek meer over Quooker

Tegenwoordig is een vaatwasser niet meer weg te denken in de keuken, dit neemt namelijk voor vele het vervelendste keukenklusje uit handen. De AEG comfortlift tilt uw vaatwasser letterlijk naar een hoger niveau. Normaal gesproken is het zo dat u bij het in- en uitruimen van een vaatwasser veelvuldig moet bukken. Met de comfortlift is dat niet meer nodig, het liftsysteem maakt het namelijk mogelijk om het onderste rek omhoog te liften. Het enige wat u hoeft te doen is aan de hendel te trekken. Hoe handig is dat?!

Door de jaren heen is een stoomoven in de keuken uitgegroeid tot een ware musthave! Met een stoomoven in de keuken maakt u de lekkerste gerechten klaar. De stoomfunctie zorgt voor perfect eten, zonder dat daarbij de smaak, kleur en vitaminen verloren gaan. Doordat er geen olie en/of vet aan te pas komt, is het eindresultaat ook nog eens super gezond. De stoomfunctie kan dus gebruikt worden om gerechten te stomen, maar in combinatie met de ovenstand ook voor het bakken van bijvoorbeeld brood.

De apparatuur in uw keuken kunt u tegenwoordig nog slimmer maken dan ze al zijn. Door de apparatuur te koppelen met uw smartphone, heeft u alles volledig in eigen hand. De apparatuur bedien je heel eenvoudig op afstand, waar je ook bent. Doordat deze apps continue bijwerken, haal je meer uit jouw apparaten met verbeterde functies. Hoe handig is het bijvoorbeeld dat u gewoon vanaf de bank kunt aangeven dat u de oven wilt voorverwarmen?!

Onze merken keukenapparatuur

Op het gebied van keukenapparatuur heeft iedereen zijn of haar eigen wensen. Dit is vaak afhankelijk van factoren zoals budget, gezinssamenstelling en niet geheel onbelangrijk de beschikbare ruimte in de keuken. Bij ons vindt u daarom een ruim assortiment in keukenapparatuur van verschillende merken voor elke situatie.

Want het kopen van een nieuwe keuken is natuurlijk niet zomaar iets. Naast het bepalen van de indeling, de stijl en het materiaal moet u ook goed nadenken over de apparatuur. Gaat u hierbij voor de nieuwste technologieën zoals hierboven is beschreven of gaat u juist voor de praktische apparaten. Er moet goed worden nagedacht over waar de apparatuur geplaatst wordt en hoeveel apparatuur er daadwerkelijk nodig is in de keuken. Onze keukenadviseurs helpen u hier graag bij en ontdek welk merk het beste bij u past! Hieronder vindt u de verschillende merken keukenapparatuur die wij verkopen.

Ontdek merken keukenapparatuur

Collectie keukenapparatuur

U vindt bij ons dus een ruim assortiment in keukenapparatuur. Want ieder heeft zijn eigen wensen en behoeften met betrekking tot keukenapparatuur. Van afzuigkappen tot aan koel-/vriescombinaties en van kranen tot ovens. Voor elke handeling in de keuken hebben wij een bijpassend apparaat die ervoor zorgt dat u zo optimaal mogelijk van uw keuken kunt genieten.

Omdat ieder zijn eigen wensen en behoeften heeft op het gebied van keukenapparatuur, helpen onze adviseurs graag mee! Zij kijken welke apparatuur het beste past bij uw wensen en behoeften. Er wordt geholpen bij het maken van een weloverwogen keuze, zodat u jarenlang onbezorgd van uw keuken en keukenapparatuur kunt genieten. Kom langs op onze keukenafdeling en laat u verrassen door de mogelijkheden.

filter en sorteer