Keukenopstellingen

Haal alles uit uw beschikbare ruimte en kies voor de meest geschikte keukenopstelling. Wilt u een keuken met een kookeiland of liever een hoekkeuken? Of past een rechte keukenopstelling beter in uw woning? Lees meer over alle mogelijkheden en ontdek de opstelling die past in uw keukenruimte én in uw leven. 

Welke keukenopstelling past bij mij?

Het hangt af van de grootte van de ruimte, welke keukenopstelling het meest geschikt is voor uw keuken. Daarnaast is opstelling afhankelijk van de plekken waar de aansluitingen in de keuken zitten.

De rechte keuken is een veel gekozen opstelling, aangezien deze perfect is voor in kleine ruimtes. Wanneer u deze praktisch indeelt, kunt u alles uit de ruimte halen. Het is goed om na te gaan wat u belangrijk vindt in de keuken. Wanneer u graag voor gasten wilt koken kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kookeiland. Zo heeft u een ruim werkblad en veel beweegruimte, wat zorgt voor extra veel kookcomfort. Daarnaast kunnen uw gasten plaatsnemen aan het eiland, super gezellig! Een grote, open ruimte is perfect voor een kookeiland. Combineer deze met een hoge kastenwand, voor extra opbergruimte in de keuken. Bovendien is een bar in de keuken ook erg geliefd!

Wanneer u gaat voor een G-Vorm keuken krijgt u ook een gezellige keuken om uw gasten te ontvangen. Deze keukenopstelling beschikt over een extra uitbouw, perfect om barkrukken te plaatsen. Een andere populaire keukenopstelling is de hoekkeuken. Deze is erg efficiënt en perfect om de gehele beschikbare ruimte optimaal benutten. Deze keukenopstelling biedt extra werkruimte en heeft genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een dubbele gootsteen of een groter fornuis.

Bekijk de inspiratiebeelden en ontdek de talloze mogelijkheden, overweeg de diverse opstellingen en kijk welke het beste in uw ruimte past. Zo zult u gemakkelijk een geschikte keuken en opstelling vinden voor uw woning! 

Voor iedere ruimte een juiste keukenopstelling

De juiste keukenopstelling zorgt ervoor dat u prettig kunt werken in uw keuken en dat het maximale uit de beschikbare ruimte gehaald wordt. Om ervoor te zorgen dat u de juiste opstelling kunt kiezen, hebben we de meest populaire varianten op een rijtje gezet.

Van tekening tot eindproduct

Er zijn eindeloze mogelijkheden als het gaat om een keukenopstelling. Het is erg belangrijk de juiste indeling te kiezen, voor u tot aankoop overgaat. Een tip van ons: Maak een schets van verschillende keukenindelingen met onze 3D keukenontwerper! Bekijk de mogelijke keukenopstellingen en maak voorbeelden, houdt ook rekening met bijvoorbeeld de spoelbak en kookplaat. Zorg voor voldoende ruimte op het werkblad, ook tussen de kookplaat en spoelbak. De opbergruimte is afhankelijk van de opstelling, zo zijn bovenkastjes handig in een kleinere keuken en kunt u bij een kookeiland beter kiezen voor grote lades. De hoogte van het werkblad is ook iets om niet te vergeten, deze moet afgestemd zijn op de gebruiker(s) van de keuken.

Ontwerp hier uw 3D keuken

Keukens op maat

Om er zeker van te zijn dat de keuken perfect in de ruimte past, kunt u uw keuken op maat laten maken door onze keukenadviseurs. Benut de ruimte optimaal, combineer diverse stijlen tot uw persoonlijke stijl en ontwerp samen een uniek ontwerp naar wens. Enkel het keukenblad op maat laten maken is uiteraard ook mogelijk, kies bijvoorbeeld voor een extra groot keukenblad, voor meer werkruimte!

Maak vrijblijvend een afspraak

filter en sorteer