Keuken inspiratie

Laden...
Keuken inspiratie

Daar staat u dan, aan het begin van de zoektocht naar een nieuwe keuken, de mogelijkheden lijken oneindig. Begin met oriënteren vanaf de bank en bekijk alle keukenstijlen die Boer Staphorst u te bieden heeft! We maken u wegwijs met onze keuken inspiratie, om zo een keuken te vinden die naadloos aansluit op uw leven, ritme en dat van uw gezin! We delen trends op het gebied van kookmogelijkheden en innovatief keukenapparatuur. Zullen we samen opzoek gaan naar uw ideale keuken?

Keukenshowroom

Naast alle prachtige online beelden, is het een aanrader om de keukens ook in het echt te ervaren. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een bezoek aan onze inspirerende showroom, waar we écht alles hebben. De keukenshowroom is een bron van inspiratie voor uw toekomstige droomkeuken. In de keukenshowroom van Boer Staphorst vindt u alle keukenstijlen onder één dak! Van klassiek tot modern, van eenvoudig tot luxe: u vindt het in onze keukenshowroom. Kom eens langs, en geniet van de gastvrijheid en de prachtige keukens! Heerlijk veel inspiratie, zodat u de keuken kunt kiezen die bij u past.

Tijdloze keukens

De aankoop van een nieuwe keuken is niet voor even. Daarom is het belangrijk dat uw keuken ook jaren later nog steeds voldoet aan uw smaak en wensen. Een tijdloze keuken maakt dat u nu en in de verre toekomst nog steeds kunt genieten van uw keuken.

De meeste geschikte kleuren voor een tijdloze keuken zijn toch veelal de lichte kleuren, zoals wit, crème en grijstinten. Dit aangezien trendkleuren naarmate de tijd vordert weer veranderen, en uw oog misschien wel weer valt op een andere kleur! Combineer de neutrale kleuren met uitdagende elementen, denk hierbij aan bijvoorbeeld hippe handvaten, en werkblad van natuursteen of hout. Zo geeft u gemakkelijk een eigen draai aan uw tijdloze keuken! Qua kleur kunt u altijd de accessoires gemakkelijk veranderen, wanneer u toe bent aan iets nieuws!

Belangrijk is om de tijdloze keuken aan te laten sluiten op uw kook-, woon- en leefgedrag, aangezien de keuken tegenwoordig steeds vaker het middelpunt van het gezinsleven is. De keuken mag dan ook een heerlijke ruimte zijn waar u gezellig samen kunt eten en drinken, maar welke ook geschikt is als werkplek! Een tijdloze keuken is volledig smaakneutraal, het gaat er om wat u mooi vindt en wat voor u als tijdloos gezien kan worden!

Keuken interieur tips

Wanneer u een keuze heeft kunnen maken, kunt u ondertussen ook al eens nadenken over de stijl van uw keuken. Welke uitstraling wilt u dat uw keuken heeft? Past een landelijke keuken bij u, of juist een stoere industriële of moderne keuken? Graag helpen wij u met het opdoen van inspiratie.

filter en sorteer

Een greep uit onze merken

Häcker
Pronorm
Interliving
Tristar
Rotpunkt
Siemens
Etna
Pelgrim
ATAG
Bosch
AEG
Miele
Stoves

Heeft u genoeg inspiratie opgedaan, maar wilt u het graag eens in het echt bekijken? Kom eens langs en ontdek onze prachtige keukenshowroom!

Bekijk de openingstijden