Betonlook keukens

Past een stoere en robuuste keuken helemaal in jouw straatje? Dan is een betonlook keuken perfect voor jou. Door het natuurlijke karakter van een betonlook keuken is deze ook zeer sfeervol. Daarbij combineert betonlook goed met andere kleuren en materialen zoals hout. Kies voor onderdelen of een gehele keuken in deze stijl. We laten je graag de mogelijkheden van een betonlook keuken zien.

Een betonlook keuken in huis

Deze stijl kun je op verschillende manieren in jouw keuken doorvoeren. Wanneer je voor beton kiest, dan krijgt jouw keuken een toffe & authentieke uitstraling. Naast deze stoere uitstraling geniet je met een betonlook keuken ook van verschillende voordelen. Zo is het geval dat beton redelijk hard, hittebestendig en slijtvast is. Daardoor gaat beton lang mee en kies je voor een duurzame keuze.

Beton kan op verschillende manier worden uitgevoerd in jouw keuken. Met gewoon beton worden over het algemeen vloeren en keukenbladen gemaakt. Daarnaast heb je de betonlook, wat qua uiterlijke kenmerken veel weg heeft van beton. Echter wordt dit gemaakt door bijvoorbeeld kunststof of keramiek.

Betonlook gecombineerd met hout

In een keuken laat betonlook zich uitstekend combineren met hout. Kies je voor een combinatie van betonlook en hout, dan creëert het hout een warme, gezellige en landelijke sfeer. Het zorgt voor meer levendigheid in de keuken. De combinatie van het stoere beton en natuurlijke hout zorgt voor de juiste balans. Het warme hout steekt bijvoorbeeld mooi af bij een betonlook keukenblad. Uiteraard kun je het hout op nog meer manieren toepassen en combineren in jouw keuken. Samen kijken we graag naar jouw wensen hierin.

Betonlook elementen in de keuken

Bij een betonlook keuken gaat het ook enorm om de elementen die worden gebruikt. Je kunt hier vele kanten mee op en we laten je graag de mogelijkheden zien welke elementen er mogelijk zijn.

Met een betonlook keukenblad zorg je direct voor sfeer in de keuken, het is een ware eyecatcher waar je oog direct op valt wanneer je de keuken in loopt. Wanneer je het keukenblad op de juiste manier behandelt en onderhoudt, gaat deze jarenlang mee. Het is belangrijk om te letten op het draagvermogen van de keukenkasten waar het blad op leunt aangezien het nogal gewicht met zich mee brengt. Tijdens jouw keukenafspraak denkt de adviseur hier goed over mee en kijken we hoe we er samen jouw droomkeuken van kunnen maken.

De natuurlijke uitstraling van het grijze beton laat zich goed combineren met hout voor een warme uitstraling. Het is daarom ook super gaaf om te kiezen voor keukenkastjes in een betonlook uitvoering. Word jij helemaal blij van een industriële keuken, dan is dit een goede optie. Betonlook keukenkastjes laten zich ook goed combineren met hoogglans wit, jouw keuken straalt dan een en al design uit. Wellicht heb jij een andere prachtige combinatie, ook dit is mogelijk! De mogelijkheden zijn eindeloos en we kijken graag naar de mogelijkheden.

Daarnaast heeft de omgeving van de keuken een grote invloed op de uitstraling van de complete keuken. Heb je wel eens nagedacht over een betonnen vloer in de keuken? Met een betonnen vloer ademt de keuken gelijk een stoere sfeer uit. Daarnaast zorg je met betonlook muren voor een uniek geheel. Kies voor een betonlook achterwand in de keuken of kies voor een betonlook muurverf. Ook hierin zijn de mogelijkheden eindeloos en kijken we graag met jou naar de beste look and feel.

De mogelijkheden zijn eindeloos, onze adviseurs helpen je graag!

Op het gebied van betonlook keuken zijn er vele mogelijkheden. Wanneer jij kiest voor een betonlook keuken, dan heb je niet alleen de keuze uit de uitstraling van de keuken maar ook het materiaal. Een betonlook keuken is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld.

Een betonlook keuken in huis is dus een goede keuze. Maar ben jij er nog niet helemaal uit wat het beste bij jou past? Onze adviseurs helpen je graag verder bij het samenstellen van jouw ideale betonlook keuken. Tijdens de afspraak lopen we met jou door de inspirerende showroom en laten we jou de verschillende mogelijkheden zien. Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Neem contact op met de adviseurs

filter en sorteer